Lucrăm de mulţi ani cu copiii şi tinerii din sistemul de protecţie şi medii defavorizate şi am dezvoltat activităţile dedicate lor de la un an la altul, cu sprijinul a mai multor specialişti din fiecare domeniu în parte. Am construit astfel o bibliotecă virtuală generoasă, cu resurse educaţionale – cursuri pentru copii şi tineri, interactive, jocuri, activităţi – care te pot ajuta în lucrul cu copii şi tineri de toate vârstele şi din toate mediile sociale. Avem resurse dedicate siguranţei online şi offline, educaţiei pentru sănătate, vieţii independente, educaţiei financiare şi multe altele.

Dacă îţi doreşti vreunul din suporturile de curs Ajungem MARI trebuie doar să completezi acest formular. Îţi vom trimite toate materialele necesare pe mail, în cel mult 3 zile de la completarea formularului.

Dacă în 3 zile nu primeşti acest mail, te rugăm să ne scrii pe adresa office@ajungemmari.ro.

Curs pentru Super Fete

Pentru cursul de Super Fete am creat o structură interactivă, împărţită în 8 ateliere dedicate fetelor, prin care încercăm să le informăm despre felul în care trebuie şi pot să aibă grijă de ele, dar şi de cele din apropierea lor. Citeste mai mult

Curs pentru Super Băieţi

Este extrem de important ca băieţii să primească acces la lucruri reale, să afle ce este încrederea în propria persoană şi cum o pot creşte, să înveţe să se accepte pe ei, dar şi pe cei cu care interacţionează.

Citeste mai mult

Curs MIXT pentru Super Fete & Băieți

Curs pentru grupe mixte de adolescenți care îmbină atelierele din cele 2 cursuri de Super Fete și Super Băieţi. 

Cursul prezintă informații despre cunoașterea de sine, încrederea în propria persoană, nevoia de validare de către ceilalți și analizează particularități ale fiecărui grup – fete și băieți. Citeste mai mult

Curs pentru Siguranță online și offline

Am creat un suport de curs interactiv, structurat în 6 ateliere dedicate copiilor şi tinerilor, prin care încercăm să îi informăm despre felul în care pot avea interacţiuni sigure pe internet, despre pericolele de aici, dar şi cum se pot proteja.

Citeste mai mult

Curs pentru viaţă independentă

Tinerii au nevoie de exerciţii practice care să-i ajute să poată porni în viaţă pe cont propriu. Cu ajutorul celor din suportul de curs învaţă să se cunoască mai bine pe ei şi pe cei din jurul lor, să lucreze în echipă, să gestioneze bugetul şi să facă economii.

Citeste mai mult

Curs de Educaţie pentru sănătate

Le prezentăm informaţii esenţială, îi încurajăm să întrebe şi, în acest fel, să-şi dezvolte simţurile şi imaginea asupra corpului, să-şi consolideze încrederea în sine şi să dezvolte o atitudine responsabilă faţă de sine şi faţă de alţii.

Citeste mai mult

Curs de Educaţie financiară şi antreprenorială

Suportul de curs este dedicat copiilor şi tinerilor şi are ca scop furnizarea de informaţii despre felul în se câştigă banii, care sunt cheltuielile lunare ale unei persoane, că fiecare meserie contează şi cum pot face să câştige bani înainte de a se angaja.

Citeste mai mult

Curs de Educaţie civică

Democraţia este despre micile obiceiuri personale care contribuie la schimbări majore. Prin acest curs ne dorim să le dăm copiilor şansa de a învăţa mai uşor şi interactiv bazele traiului în democraţie.

Citeste mai mult

Curs de Informatică şi TIC

E foarte important ca tinerii şi copiii să ştie să folosească un calculator cu adevărat. Cursul structurat în 7 ateliere îi ajută să folosească diferite programe, să înţeleagă mai bine internetul şi să înveţe cum îi poate ajuta calculatorul în viaţa de zi cu zi.

Citeste mai mult

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804