Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Lindenfeld! E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST. Fiecare formular se transformă în rechizite, în ieșiri educative sau excursii, în training-uri pentru voluntarii din țară. Dacă ai venituri din alte surse trebuie să completezi declaraţia unică – vezi mai jos detalii.

Completează și semnează ONLINE

Completează Formularul 230 în 2 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (în stânga jos). Datele noastre sunt deja completate. Platforma va genera formularul, în format PDF, care se trimite automat către noi. Noi vom centraliza toate formularele primite și le vom trimite către ANAF-urile corespunzătoare. 

 

Completează și semnează FIZIC

Printezi formularul de mai jos, îl completezi şi semnezi, îl scanezi şi trimiţi pe email la info@ajungemmari.ro până la 15 mai sau îl trimiți chiar tu direct la ANAF-ul de care aparții, prin poștă cu confirmare de primire, în acest caz termenul fiind de 25 mai 2024. 

Termen limită: 15 mai. Deşi termenul de depunere la ANAF este 25 mai, dacă alegi să completezi online formularul te rugăm să faci asta până la 15 mai astfel încât să avem timp să procesăm formularul tău și să îl trimitem la ANAF-ul de care aparții. 

IMPORTANT! Poţi face redirecţionarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Ajungem MARI.

Dacă ai mai multe formulare colectate ni le poți trimite până la 15 mai pe toate scanate într-un PDF sau în PDF-uri separate pe adresa de mai sus. Noi le vom colecta și le vom trimite apoi pe toate către agențiile ANAF corespunzătoare, cu borderou de primire.

Dacă ai peste 10 formulare colectate fizic, ni le poți trimite prin curier la sediul nostru din București. Te rugăm să ne scrii înainte pe info@ajungemmari.ro. Îți vom trimite adresa la care le poți trimite și ne vom asigura că cineva le va putea prelua. 

Completează și depune formularul ONLINE în Spațiul Public Virtual

Dacă îți creezi cont online în Spaţiul Public Virtual, pe www.anaf.ro – de acum vei putea depune orice declarație.

Dacă ai deja cont (de obicei au cont mai ales persoanele cu profesii liberale – medici, avocați, cei cu contracte de drepturi de autor, cu venituri anterioare din alte surse), doar intri în cont și selectezi formularul 230, unde adaugi datele noastre: Asociația Lindenfeld, CIF: 32059804, Cont:RO10 BACX 0000 0012 8851 7000. Dacă nu ai cont, te înregistrezi pe site-ul ANAF și apoi depui formularul.

Atenție! Înregistrarea se face simplu, cu date de identificare și date de contact, dar este necesar să te prezinți în termen de 10 zile la orice birou ANAF cu CI, copie CI și fișierul cu datele înscrise pe website pentru validare. Parola îți va putea folosi de acum pentru toate depunerile online, plus că pot merge la ORICE ANAF, nu doar cel de care aparții.

Declarația unică - formularul 212

Declaraţia unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice – Formular 212 se completează şi se depune de către persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România sau/şi din străinătate şi care datorează impozit pe venit şi contribuţii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal. Persoanele care realizează venituri din alte surse trebuie să depună declarația 212 la ANAF până la 27 mai 2024 pentru anul 2023.

Pentru a redirecţiona 3,5% către programul Ajungem MARI, completează la secţiunea 9, punctul 2, datele noastre: Asociaţia Lindenfeld, CIF: 32059804, Cont bancar: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000, procent din impozit: 3,5%.

Declaraţia unică NU se poate depune de către ONG. Declaratia unica, sau Formularul 212 se depune electronic în Spatiul Privat Virtual (SPV), accesand sectiunea Depunere Declarație Unică. Se poate depune și pe hârtie (formular aici) direct la ghișeul ANAF din regiune sau prin poștă, cu confirmare de primire.

Citește mai multe detalii despre ce venituri sunt impozabile și instrucțiuni de completare AICI.

Spune-le și prietenilor!

Dacă nu știu despre Ajungem MARI, le poți trimite prezentarea programului nostru. Mai multe formulare înseamnă mai multe șanse pentru copii!  Fondurile pe care le vom primi în urma formularelor strânse dintr-un anumit judeţ vor fi transformate în materiale educaţionale şi activităţi pentru copiii din judeţul respectiv.

Împreună ajutăm copiii din centrele de plasament să Ajungă MARI, responsabili și independenți! Cu sprijinul tău putem continua să îi suţinem pe cei peste 3000 de copii şi tineri instituţionalizaţi cu care lucrăm în Bucureşti şi 24 de judeţe.

Mulțumim din suflet pentru susținere! Împreună creștem copii puternici!  

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804