Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Lindenfeld!

Acum ne poti trimite formularul 230 SCANAT pe sponsorizari@ajungemmari.ro. Detalii mai jos.

Împreună ajutam pe copii din centre sa plasament sa Ajunga MARI, responsabili si independeti! Cu sprijinul tău putem continua să îi suţinem pe cei peste 2.500 de copii şi tineri instituţionalizaţi cu care lucrăm în Bucureşti şi 24 de judeţe.

Mobilizăm o echipă de peste 1.600 de voluntari care să îi ajute să înveţe cu drag şi să-şi facă temele, dar şi să se bucure de viaţă prin experienţe frumoase în afara centrelor de plasament: ieşiri, excursii, tabere, cursuri pentru copiii talentaţi, vizite în companii. Copiii aşteaptă în fiecare săptămână pe prietenii lor voluntari care i-au ajutat să devină mai încrezători, mai optimişti şi mai pregătiţi pentru viitor!

Cum redirecționezi 3,5%?

E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST. Fiecare formular se transformă în rechizite, în ieșiri educative sau excursii, în training-uri pentru voluntarii din țară. Dacă ai venituri din alte surse trebuie să completezi declaraţia unică – vezi mai jos detalii.

Cum completezi formularul?

In 2 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (in stanga jos). Datele noastre sunt deja completate.

 

NOU! De anul acesta poţi face redirecţionarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Ajungem MARI

 

Termen limita:

22 iunie – pentru trimitere online catre asociatie
30 iunie – pentru trimitere direct catre ANAF

 

Descarca si completeaza NOUL Formular 230 – 1 an – valabil pentru impozitul datorat pentru intreaga perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2019
Descarca si completeaza NOUL Formular 230 – 2 ani – valabil pentru impozitul datorat pentru 2019 si 2020.

Distribuire pe judete: Fondurile pe care le vom primi în urma formularelor strânse dintr-un anumit judeţ vor fi transformate în materiale educaţionale şi activităţi pentru copiii din judeţul respectiv.

 

Descarca de aici documentul cu toate informatiile despre Redirectionarea celor 3,5% din impozitul pe venit!

 


Cum poti depune formularul?

 

CUM DEPUI FORMULARUL TAU

 

1. Trimiti formularul completat si semnat, scanat in format PDF, pe adresa: sponsorizari@ajungemmari.ro. Data limita: 22 iunie.

Daca ai mai multe formulare colectate ni le poti trimite pana la 10 mai pe toate scanate intr-un PDF sau in PDF-uri separate pe adresa de mai sus. Noi le vom colecta si le vom trimite apoi pe toate catre agentiile ANAF corespunzatoare, cu borderou de primire.


2. Trimiți formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire.

Cauți aici agenția ANAF de care aparții. Pentru a căuta ușor apasă Ctrl+F și caută după numele orașului sau comunei (nu al satului) în care ai domiciliul din buletin. Pot exista mai multe localități cu același nume, în județe diferite. Apasă pe săgețile din dreptul câmpului de căutare pentru a fi sigur că găsești localitatea din județul tău.


3. Poti depune formularul tau si ONLINE

 Cum depui formularul ONLINE în Spaţiul Public Virtual?

Daca iti creezi cont online in Spatiul Public Virtual, pe www.anaf.ro – de acum vei puteadepune orice declaratie.

Dacă ai deja cont (de obicei au cont mai ales persoanele cu profesii liberale – medici, avocați,cei cu contracte de drepturi de autor, cu venituri anterioare din alte surse), doar intri in cont siselectezi formularul 230, unde adaugi datele noastre: Asociatia Lindenfeld, CIF: 32059804, Cont:RO10 BACX 0000 0012 8851 7000.– Daca nu ai cont, te înregistrezi pe site-ul ANAF și apoi depui formularul.

Atenție! –înregistrarea se face simplu, cu date de identificare și date de contact, dar este necesar să te prezinți în termen de 10 zile la orice birou ANAF cu CI, copie CI și fișierul cu datele înscrise pe website pentru validare. Parola îți va putea folosi de acum pentru toate depunerile online, plus că pot merge la ORICE ANAF, nu doar cel de care aparții.


DECLARATIA UNICA

 

Declaratia unica/ fomularul 200: Persoanele care realizeaza venituri din alte surse trebuie sa depuna personal documentele necesare la ANAF, conform instructiunilor de pe websiteul ANAF până la 25 mai.

Pe langa datele de completat despre veniturile realizate, pentru a redirectiona 3,5% catre programul Ajungem MARI, completeaza la sectiunea respectiva datele noastre: Asociatia
Lindenfeld, CIF: 32059804, Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000.

Declaratia unica NU se poate depune de catre ONG.


SPUNE-LE si PRIETENILOR!

Daca nu stiu despre Ajungem MARI, le poți trimite prezentarea programului nostru. Mai multe formulare inseamna mai multe sanse pentru copii!

Multumim din suflet pentru sustinere! Impreuna crestem copii puternici!  

To Top