Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit către Asociația Lindenfeld!

Împreună ajutam pe copii din centre sa plasament sa Ajunga MARI, responsabili si independeti! Cu sprijinul tău putem continua să îi suţinem pe cei peste 2.500 de copii şi tineri instituţionalizaţi cu care lucrăm în Bucureşti şi 24 de judeţe. Mobilizăm o echipă de peste 1.600 de voluntari care să îi ajute să înveţe cu drag şi să-şi facă temele, dar şi să se bucure de viaţă prin experienţe frumoase în afara centrelor de plasament: ieşiri, excursii, tabere, cursuri pentru copiii talentaţi, vizite în companii. Copiii aşteaptă în fiecare săptămână pe prietenii lor voluntari care i-au ajutat să devină mai încrezători, mai optimişti şi mai pregătiţi pentru viitor!

Cum redirecționezi 3,5%?

E simplu și gratuit să ajuți! Banii pentru impozitul tău sunt deja la stat, așa că să îi redirecționezi nu prezintă NICIUN COST. Fiecare formular se transformă în rechizite, în ieșiri educative sau excursii, în training-uri pentru voluntarii din țară. Dacă ai venituri din alte surse trebuie să completezi declaraţia unică – vezi mai jos detalii.

Termen limita: 15 martie!

Descarca si completeaza Formularul 230

Cum completezi formularul?

In 2 minute, cu datele personale la secțiunea 1 + semnătura contribuabilului (in stanga jos). Datele noastre sunt deja completate pe 

NOU! De anul acesta poţi face redirecţionarea celor 3,5% pentru o perioadă de 2 ani. Poţi descărca de aici formularul 230  completat cu datele noastre pentru impozitul din 2019 şi cel din 2020. Anul viitor ANAF va redirecţiona automat suma către Ajungem MARI 

Dacă doreşti să redirecţionezi impozitul pe venit pentru viitorul copiilor din centrele de plasament doar pentru anul acesta descarcă AICI formularul fără această opţiune bifată.


Înscrie-te ca Spiriduș Ajungem MARI și colectează cel puțin 20 de formulare 230 de la prieteni și colegi. În schimbul inițiativei tale și sprijinului oferit vei primi de la noi o cană cadou Ajungem MARI! Pentru a deveni unul din spiridușii Ajungem MARI completeaza acest formular. Împreună schimbăm lumea cu pași mici!

 

Daca strangi mai multe formulare te rugam sa completezi si Declaratia de predare.

 


Cum poti depune formularul?

1.Mergi direct la agenția ANAF de care aparții și depui fizic formularul acolo.

Cauți aici agenția ANAF de care aparții. Pentru a căuta ușor apasă Ctrl+F și caută după numeleorașului sau comunei (nu al satului) în care ai domiciliul din buletin. Pot exista mai multelocalități cu același nume, în județe diferite. Apasă pe săgețile din dreptul câmpului de căutarepentru a fi sigur că găsești localitatea din județul tău.


2. Trimiți formularul completat prin poștă la agenția ANAF de care aparții, obligatoriu cu confirmare de primire


3. Laşi formularul în urna din judeţul tău! 

Termen limita ca formularele sa ajunga la noi: 27 februarie (pentru a le sorta si trimite catre agentiile ANAF din tara)

Dupa aceasta data, mai poti trimite doar personal formularul tau prin posta la ANAF-ul de care apartii, cel tarziu pe 15 martie, data postei – poti gasi AICI agentia ANAF de care apartii.

Unde poti sa ne aduci/ trimiti formularele?

De luni – 27 ianuarie vom avea amplasate urne speciale sigilate in urmatoarele locatii:

  1. BUCURESTI – Cărtureşti Verona – Str. Arthur Verona 13-15, Sector 1, Bucureşti
  2. ARAD – Cărtureşti Arad – str. Aurel Vlaicu nr. 10 – 12, Atrium Center Arad
  3. ARGES Librăria Mihai Eminescu – Strada Victoriei 89, Pitești
  4. Bacau – vom anunta in curand
  5. BIHOR – vom anunta curand
  6. BOTOSANI Cofetaria Casa Dulce –  Calea nationala 121A si in Shopping Center, Leon Gourmet Bakery – Bulevardul George Enescu nr.4
  7. BRASOV – vom anunta in curand
  8. BRAILA – vom anunta in curand
  9. BUZAU Cărtureşti Buzau – Shopping City Buzău, Bulevardul Unirii 232, Buzău 120021
  10. CLUJ Cărtureşti Cluj, Str. Al. Vaida-Voievod nr. 53 – 55, Iulius Mall, parter, Cluj
  11. CONSTANTA – vom anunta in curand
  12. DAMBOVITA – vom anunta in curand
  13. DOLJ Cărtureşti Craiova – Electroputere Parc Mall, Calea București, nr. 80, Craiova Aripa nouă, Etaj 1
  14. GALATI – vom anunta in curand
  15. GORJ – vom anunta in curand
  16. HUNEDOARA Cărtureşti Deva– Calea Zarandului, nr. 87, Shopping City Deva, Deva
  17. IASI Cărtureşti Palas: Palas – Str. Ștefan cel Mare şi Sfânt nr 1 A, 7am Cofee to Go  -Str. Sfântul Lazăr nr.29, Iaşi (vis-a-vis de Auchan, langa UBC5 – Amazon), Cafeneaua noastră – Strada Sfântul Lazăr nr. 30
  18. MURES J’ai Bistrot- Piata Mărăşeşti, nr.6, Tg. Mures, Zip Cafe@Garden-Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr.167, Tg. Mureș
  1. NEAMT IQ Space Educațional, Bulevardul Decebal, nr.15, Piatra Neamț
  2. PRAHOVA Cărtureşti Afi Ploieşti – Afi Palace Ploieşti, parter, Strada Calomfirescu 2, Ploiești
  3. SIBIU Cărtureşti Promenada Sibiu – Strada Lector nr. 1-3A, Promenada Sibiu, etajul 2, Sibiu, Fast Food Dinamic  – Strada Candrelului nr. 55, Cisnadie, Jud. Sibiu
  4. SUCEAVA Cărtureşti Suceava – Calea Unirii nr.22, Iulius Mall, Suceava
  5. TIMIS – vom anunta in curand
  6. VRANCEA – vom anunta in curand

  3. Depui formularul ONLINE în Spaţiul Public Virtual

  Daca iti creezi cont online in Spatiul Public Virtual, pe www.anaf.ro – de acum vei puteadepune orice declaratie.– Dacă ai deja cont (de obicei au cont mai ales persoanele cu profesii liberale – medici, avocați,cei cu contracte de drepturi de autor, cu venituri anterioare din alte surse), doar intri in cont siselectezi formularul 230, unde adaugi datele noastre: Asociatia Lindenfeld, CIF: 32059804, Cont:RO10 BACX 0000 0012 8851 7000.– Daca nu ai cont, te înregistrezi pe site-ul ANAF și apoi depui formularul. Atenție! –înregistrarea se face simplu, cu date de identificare și date de contact, dar este necesar să te prezinți în termen de 10 zile la orice birou ANAF cu CI, copie CI și fișierul cu datele înscrise pe website pentru validare. Parola îți va putea folosi de acum pentru toate depunerile online, plus că pot merge la ORICE ANAF, nu doar cel de care aparții.


  4. Daca ai mai multe formulare colectate ni le poti trimite prin curier la punctul de lucru din Bucuresti, Piata Iancului, dar inainte de a trimite formularul/formularele te rugam sa ne contactezi pe office@ajungemmari.ro. Noi le vom trimite apoi prin posta cu borderou catre ANAF-urile corespunzatoare.

  Distribuire pe judete: Fondurile pe care le vom primi în urma formularelor strânse dintr-un anumit judeţ vor fi transformate în materiale educaţionale şi activităţi pentru copiii din judeţul respectiv.


   

  Descarca de aici documentul cu toate informatiile despre Redirectionarea celor 3,5% din impoitul pe venit!


 1. SPUNE-LE si PRIETENILOR! Daca nu stiu despre Ajungem MARI, le poți trimite prezentarea programului nostru. Mai multe formulare inseamna mai multe sanse pentru copii! 

  Declaratia unica/ fomularul 200: Persoanele care realizeaza venituri din alte surse trebuie sa depuna personal documentele necesare la ANAF, conform instructiunilor de pe websiteul ANAF până pe 15 martie. Pe langa datele de completat despre veniturile realizate, pentru a redirectiona 3,5% catre programul Ajungem MARI, completeaza la sectiunea respectiva datele noastre: Asociatia
  Lindenfeld, CIF: 32059804, Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000. Declaratia unica NU se poate depune de catre ONG. 

  Multumim din suflet pentru sustinere! Impreuna crestem copii puternici!  

To Top