Transformă cadourile de ziua ta în experienţe frumoase care îi ajută pe copiii din centre să crească frumos.  Fie că alegi să îţi serbezi sau nu ziua printr-o petrecere, prietenii şi colegii pot dona online pe platform GALANTOM. Uneori primeşti donaţii cadou de la cine nu te aştepţi!  Dacă îţi serbezi ziua cu prietenii poţi colecta şi fizic banii ţi îi poţi aduce la noi, îi poţi depune în contul asociaţiei sau poţi face o plată cu cardul pe platformă cu acea sumă.

Cum funcționează?

1. Completezi acest FORMULAR în care spui ce te motivează, de ce ai ales să-ţi donezi ziua de naştere şi îţi încurajezi prietenii să doneze în locul cadourilor pe care ar fi vrut să ţi le ofere.

2. Noi îţi creăm o pagină pe platforma Galantom şi îţi trimitem un e-mail cu link-ul paginii pentru ca tu să o promovezi pe Facebook sau pe alte canale, în rândul prietenilor tăi, precum şi un ghid cu sfaturi pentru o mai bună promovare.

3. Tu distribui link-ul paginii în randul prietenilor şi îi inviţi să doneze în locul cadourilor pe care ţi le-ar fi cumpărat.

Despre formularul de înscriere

Textul pe care îl scrii pentru a deveni fundraiser este cel mai important – va fi afişat pe pagina ta Galantom şi va convinge prietenii să doneze. Acordă 10-15 minute pentru completarea formularului.

Prin formular alegi evenimentul, suma pe care îţi propui să o strângi, selectezi o fotografie personală (e important să pui o poză cu tine astfel încât oamenii să cunoască de la început pentru cine donează) şi să scrii un scurt text despre motivaţia ta, ce înseamnă fondurile strânse şi de ce e important ca prietenii şi colegii tăi să doneze.

Ana Cristache, voluntar şi coordonator Ajungem MARI

Ana Cristache, voluntar şi coordonator Ajungem MARI

Mă încântă tare mult că am reuşit să aduc încă o bucurie copiilor cu care lucrez cu ajutorul fondurilor strânse pe Galantom. Bucurie care poate nu ar fi fost posibilă dacă nu îmi făceam pagina de fundraiser şi nu le povesteam prietenilor mei cât de uşor şi simplu este să ajuţi prin donaţiile pe platformă. Nu-mi puteam dori un cadou mai frumos. Încurajez pe oricine să încerce această experienţă!

Ion Badea, voluntar Ajungem MARI

Ion Badea, voluntar Ajungem MARI

Am ales să îmi donez ziua de naştere pentru că am avut norocul de a primi destule cadouri până la 30 de ani, în timp ce mulţi copii din centrele de plasament nu au pe nimeni alături care să le facă cadouri. Am ales să îmi donez ziua pentru că, orice aş fi primit, nu ar fi însemnat nimic în comparaţie cu bucuria acestor copii de a vedea pentru prima dată muntele sau marea. Mi-am donat ziua şi am descoperit că am în jurul meu o groază de oameni fantastici, cu suflet mare.

Ce e important să scrii

1. De ce ai ales cauza Ajungem MARI. Poţi vorbi din propria experienţă, dacă ai interacţionat direct cu echipa Ajungem MARI sau ai lucrat cu copiii noştri ori cunoşti în detaliu proiectele noastre şi ştii cât de mult contează implicarea şi câtă nevoie este de susţinere constantă. Astfel, povestea ta este autentică şi întotdeauna are un impact mai mare atunci când le vorbeşti din suflet oamenilor.

Ex.: “Anul acesta îmi donez ziua de naştere pentru a le oferi copiilor din centre de plasament şedinţe de terapie.”

2. Cum ajută donaţiile copiii prin proiectul ales. Ce se va întâmpla cu fondurile strânse, chiar cu exemple de activităţi frumoase de care se vor bucura copiii (pregătire pentru rezultate mai bune la şcoală; ieşiri la teatru, la film; drumeţii în tabără la munte).

Ex: “Pentru un copil dintr-un centru 600 lei donaţi aici se transformă în 12 ieşiri educative timp de un an alături de voluntari care îi arată lumea de afară. Fiecare donaţie aduce o experienţă frumoasă de care are nevoie pentru a creşte cu speranţă.”

Ex.: “Pentru un copil dintr-un centru 1000 lei donaţi aici se transformă în 10 şedinţe săptămânale de psihoterapie prin care vor învăţa să-şi exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.”

3. Să îi inviţi clar să doneze şi să le mulţumeşti pentru susţinere.

Ex.: “Donează şi tu şi hai să le oferim împreună copiilor din centre o viaţă mai frumoasă! Fiecare donaţie, orice sumă se adună şi contează! Mulţumesc mult pentru ajutor!”

Pentru ce poţi strânge fonduri?

PSIHOTERAPIE

Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.

SPRIJIN PENTRU TINERI

„Îndrăznește să visezi!” este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care ajutăm ținerii instituționalizați să facă primii pași în orientarea profesională și vocațională și să îndrăznească să țintească cât mai sus.

IEȘIRI ȘI EXCURSII

Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.

TABERE

Proiectul programului educațional Ajungem MARI constă în organizarea de tabere de dezvoltare personală sau de viață independentă pentru copiii şi tineri instituționalizați şi din medii defavorizate.

CURSURI VOCAȚIONALE

Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.

MATERIALE EDUCAȚIONALE

Jocul este esenţial pentru dezvoltarea copiilor. Prin joc își descoperă talente, abilități, exersează adaptabilitatea la lumea din jur, experimentează, se distrează și învață noi concepte și senzații, 

Despre mecanismul de donaţii pe platforma GALANTOM

Prietenii şi colegii tăi pot dona foarte simplu pe platforma Galantom cu cardul. Dau click pe butonul “Vreau să fac o donaţie”, completează suma dorită, datele de contact şi, opţional, un mesaj de încurajare pentru tine. Vor fi redirectionaţi către pagina operatorului de plăţi MobilPay care utilizează 3D-secure. După încheierea evenimentului donatorii primesc e-mail de mulţumire pentru donaţii şi pot alege să primească şi informaţii despre desfăşurarea proiectului.

Chiar dacă nu este atinsă suma exactă din target (pentru unul sau mai mulţi copii), fondurile se adună în cont şi sunt dirijate către activităţile proiectului ales. Se scad doar mici comisioane ale procesatorului de plăţi şi sumele direcţionate de donatori către platforma Galantom (donatorii pot alege să direcţioneze o parte din sumă, în limita a 3% din valoarea donaţiei).

Ma incanta tare mult ca am reusit sa aduc inca o bucurie copiilor cu care lucrez cu ajutorul fondurilor stranse pe Galantom. Bucurie care poate nu ar fi fost posibila daca nu imi faceam pagina de fundraiser si nu le povesteam prietenilor mei cat de usor si simplu este sa ajuti prin donatiile pe platforma. Nu-mi puteam dori un cadou mai frumos. Incurajez pe oricine sa incerce aceasta experienta!
Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804