Descarcă contractul de sponsorizare, completează-l cu datele companiei tale și trimite-l la adresa sponsorizari@ajungemmari.ro.

Cum funcționează facilitatea fiscală?

20% este o facilitate fiscală care permite persoanelor juridice să susțină o cauză care se identifică cu valorile și cultura organizației, prin redirecționarea unui procent din impozitul pe venit (trimestrial) sau profit (anual). Așadar, dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profitul anual datorat.

Fondurile se deduc din sumele datorate conform art. 25, alin. 4, pct. i) din Codul Fiscal și Legii sponsorizării 32/1994 cu modificările și completările ulterioare.
Sponsorizarea se face printr-un simplu contract de sponsorizare și este necesar ca sumă să fie virată asociației până la finalul anului 2024, sau trimestrial.

Sponsorizându-ne, alegi să susții copiii abandonați sau separați de familie, pe care îi sprijinim prin programele noastre de educație. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la sponsorizari@ajungemmari.ro sau la tel. 0721 996 608 pentru a discuta despre proiectele Ajungem MARI, calculul sumelor și detalii referitoare la contractul de sponsorizare.

Cum se face sponsorizarea?

  1. Pentru anul 2024 – Prin contract de sponsorizare și transfer bancar pentru sumele aferente anului 2024, trimestrial sau la final de an. Este necesar ca sumă să fie virată până la finalul fiecărui trimestru, pentru companiile care plătesc trimestrial sau până la 31 decembrie pentru companiile care plătesc impozitul anual. Suma ce poate fi dedusă din impozit este până la 20% din impozitul datorat pentru anul 2024 (impozitul profit) – mai sus detalii de calcul.
  2. Pentru anul 2023 – Prin contract de sponsorizare și completarea declarație 177 (D177) și depunerea ei odată cu depunerea situatiilor financiare ale societatilor (150 de zile de la inchiderea exercitiului financiar), mai exact 25 iunie 2024.
    • Formularul 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit firme/venit pe veniturile microîntreprinderilor” se completează şi se editează cu ajutorul programului de asistenţă, asigurat gratuit de către ANAF, iar noi o să primim suma înscrisă de tine în formular, din taxele plătite deja de companie, prin transfer de la Trezoreria pe raza fiscală a sediului social al firmei.
    • La secțiunea II a formularului, „Redirecționarea impozitului pe profit/venit”, bifează căsuța 1: „Sponsorizare către entități persoane juridice fără scop lucrativ”
    • La secțiunea II, „Date de identificare a beneficiarului”, include informațiile de mai jos: Sediu social: Str. Henri Coandă, Nr. 15, Cod poştal: 021724, Bucureşti, Sector 1, România, CIF: 32059804, Banca: UniCredit, sucursala Pta. Traian, Cont bancar: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000.

Contractul de sponsorizare completat cu datele firmei și suma aferentă îl trimiteţi către noi pe email la adresa sponsorizari@ajungemmari.ro. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la pe emailul de mai sus sau la tel. 0721 996 608. Poți descărca de aici contractul în limba engleză.

De ce să ne sponsorizați?

Sponsorizându-ne, alegeți să susțineti copiii abandonați sau separați de familie, pe care îi sprijinim prin programele noastre de educație permanente pot avea o viață normală și o șansă reală la integrare social și educație! Proiectele noastre permanente, pe care le implementăm anul cu peste 1.400 de voluntari: pregătire școalară și ateliere educative, consiliere vocațională și coaching, psihoterapie, logopedie și alte terapii necesare, ieșiri și excursii recreaționale și educative, cursuri calificare și orientare profesională, cursuri de dezvoltare personală, cursuri de pregătire pentru viață independentă de adult, tabere de dezvoltare și învățare.

Suntem cel mai mare program educațional derulat de peste 9 ani de Asociația Lindenfeld, în sprijinul copiilor și tinerilor instituționalizați. Cu ajutorul voluntarilor și a activităților special adaptate pentru ei, viețile copiilor din centre sunt mai colorate, mai frumoase și mai pline de dragoste! Avem nevoie de susținere pentru a continua proiectele educaționale pe termen lung. Lucrăm cu 3.000 de copii din București și 24 de județe prin implicarea a 1.400 de prieteni voluntari care îi încurajează și motivează să își depășească limitele.

Copiii abandonați nu sunt ai nimănui sau doar ai statului, sunt ai noștri, ai tuturor!

Demarat în 2014, Ajungem MARI este unicul program derulat de Asociația Lindenfeld, care a fost înființată în 2013 și este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 503/A/2013. Asociaţia Lindenfeld este eligibilă pentru sponsorizări (deductibile conform deciziei Administrației Sector 1 a Finanțelor Publice cu nr. 294578 din 17.04.2019) – puteți descărca decizia de AICI.

Descarcă prezentarea programului Ajungem MARI. Poți vedea ce am făcut în 2023 pentru copiii și tinerii vulnerabili.

Descarcă contractul de sponsorizare, completează-l cu datele companiei tale și trimite-l la adresa sponsorizari@ajungemmari.ro.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804