„Prinde formă” este un proiect permanent în cadrul programului educațional Ajungem MARI prin care vrem să îi sprijinim pe copiii și ținerii din centre să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile. Prin activitățile din proiect copii și ținerii devin mai siguri pe ei, determinați și ambițioși, își descoperă abilitățile și limitele, iar pe termen lung toate acestea ajutându-i să aibe o mai mare independență financiară după ce părăsesc centrul.

„Prinde formă” include activități menite să ajute la dezvoltarea copiilor și adolescenților incluși în programul educațional Ajungem MARI

– cursuri în afara centrelor organizate de parteneri sau de voluntari

– ateliere și workshop-uri de dezvoltare personală

– cursuri tematice

– logopedie

 

 

Ne dorim să aducem în centre sociale oameni pasionați de domeniul lor de activitate care să îi învețe cu mult drag și răbdare pe copii și să le dea încredere în forțele lor.

Așteptăm traineri din orice domeniu să vină în echipa de voluntari din centre, să îi cunoască pe copii, iar apoi să îi ajute să își dezvolte abilitățile și poate chiar să atingă performanțe. Așteptăm mailul tău la office@ajungemmari.ro dacă vrei să faci parte dintre trainerii Ajungem MARI

 _______________________

Beneficii pentru copii și tineri:

  • creșterea stimei de sine
  • dezvoltarea abilităților
  • autocunoaștere
  • îmbunătățirea abilităților de comuniare și socializare
  • îmbunătățirea abilităților de concentrare și urmărire a unui scop
  • dobândirea unei discipline și antrenarea răbdării
  • performanțe în domenii de interes
  • îmbunătățirea abilităților de vorbire
  • îmbunătățirea rezultatelor școlare

_______________________

Până acum copiii și adolescenții au participat la cursuri de muzică, teatru, acrobație, înot, robotică, informatică, dans, engleză etc. Dintre atelierele de dezvoltare personală și workshop-uri amintim logopedie, terapie prin dans, educație pentru sănătate, gătit, life-style, club de film, educație financiară, ateliere de comunicare, de lectură, de scriere creativă, modelaj în lut, pictură, terapie prin râs și multe altele. Copiii beneficiază de acest program încă din anul 2015 prin sprijinul Metropolitan Life pentru cursurile organizate pentru copiii din București și în în 2017 cu sprijinul LIDL România în țară. 

În 2017 am început programul de educație financiară „Investim în viitorul copiilor din centre de plasament!” pentru copiii și ținerii din centre din București și din țară, program pe care îl continuăm și în 2018 prin programul de granturi Raiffeisen Comunități.

 

 

To Top