Intra in comunitatea oamenilor de bine!

Este foarte simplu sa strangi fonduri pentru cauza in care crezi pe platforma Galantom, a oamenilor de bine. Daca urmeaza ziua ta, participi la un eveniment sportiv sau la un eveniment caritabil organizat de noi, poti sustine educatia copiilor institutionalizati devenind fundraiser.

Prin intermediul platformei Galantom, fundraiseri care au participat la Karaoke, Campionat de Catan, maratoane si alte evenimente, au strans sume de bani necesare pentru materiale educationale, training pentru voluntari, iesiri educative sau chiar tabere pentru copii. 

Iti multumim mult ca vrei sa le fii alaturi copiilor din centre! Sunt minunati, au un potential extraordinar si au mare nevoie de oportunitati de dezvoltare!


Cum functioneaza?

Sunt 3 pasi simpli:

1. Completezi acest FORMULAR in care spui ce te motiveaza si de ce ar trebui prietenii tai sa doneze.

2. Noi cream pagina ta si iti trimitem un e-mail cu sfaturi si link-ul paginii pentru ca tu sa o promovezi.

3. Tu distribui link-ul paginii in randul prietenilor si ii inviti sa doneze.

Satisfactia de a contribui la un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament e grozava!


Citeste mai jos mai multe:

I.Evenimentele la care poti participa
II. Proiectele pe care le poti sustine
III. Despre formularul de inscriere
IV. Despre mecanismul de donatii pe platforma GALANTOM


 

I.Evenimentele la care poti participa

 

 

 

  1. Daruieste ZIUA TA: Poti alege sa transformi cadourile de ziua ta in experiente frumoase care sa ii ajute pe copiii din centre sa creasca frumos. Fie ca alegi sa iti serbezi sau nu ziua, prietenii si colegii pot dona online pe platforma. Uneori primesti donatii cadou de la cine nu te astepti! Daca iti serbezi ziua cu prietenii, poti colecta si fizic banii si ii poti aduce fizic la noi, depune in contul asociatiei sau face o plata cu cardul pe platforma de acea suma.
  2. Evenimente sportive – maraton, concursuri de bicicleta, cros etc. Nu conteaza numarul de kilometri, ci sa existe un efort care sa necesite sustinere din partea prietenilor prin donatii. Daca e o provocare pentru tine (chiar si 3 km de alergare), prietenii vor fi mai motivati sa doneze, iar satisfactia de a trece linia de finish si mai mare! Suntem cauza asociata a Bucharest Running Club si a altor evenimente, dar daca evenimentul nu este deja inregistrat pe pagina noastra, poti propune un eveniment la care vrei sa participi prin e-mail la office@ajungemmari.ro sau poti scrie acest detaliu direct in formularul de inscriere.
  3. Evenimente inedite Ajungem MARI – concursuri caritabile de Catan, karaoke, Activity, escape room, caiac, treasure hunt etc. Pana acum am organizat evenimente inedite unde punctele din concurs s-au adunat cu punctele din donatii. Concurentii au incercat sa joace, sa cante sau sa rezolve mistere cat mai bine, dar si sa stranga cat mai multe fonduri pentru copii.

 

 

II. Proiectele pe care le poti sustine

 

 

Proiectele actuale pentru care poti opta sunt „Da-ti pasiunea mai departe” (sedinte saptamanale de pregatire scolara si ateliere creative in centre alaturi de voluntari care ii sustin si incurajeaza permanent pe copii) si „Explorator pentru o zi” (iesiri educative si recreative din centru la teatru, film, muzee etc. alaturi de voluntari care le arata copiilor lumea). Pentru 2018 am reusit cu ajutorul fundraiserilor Galantom sa completam fondurile pentru organizarea a 3 tabere de dezvoltare personala la munte (MULTUMIIIM!).

 

„Dă-ți pasiunea mai departe” este principalul proiect permanent din cadrul programului educațional Ajungem MARI. Proiectul se desfășoară la nivel național (in Bucuresti si 25 de judete) și sprijină peste 2000 de copii și țineri instituționalizați pe termen lung prin implicarea unui număr mare de voluntari care devin profesori, prieteni și modele pentru copii. 

Voluntarii merg săptămânal în centre în echipe de 2 la o grupă de copii de vârste apropiate pentru ședințe interactive de pregătire școlară (română, matematică, engleză, informatică, cultură generală etc.) sau pentru a susține ateliere creative (muzică, dans, teatru, fotografie, arte plastice etc.). Un copil participa la 1-4 sedinte saptamanale alaturi de voluntari. Proiectul a fost desemnat „Proiectul anului in educatie” la Gala Nationala a Voluntarilor 2015 si a primit premiul 2 la Gala Societatii Civile la sectiunea „Proiecte si campanii de voluntariat”.

Costul participarii pentru un copil timp de un an este de 500 de lei.

 


 

 

Explorator pentru o zi este un proiect permanent al programului educațional Ajungem MARI prin care le oferim copiilor și tinerilor șansa de a explora orașul, de a vizita și descoperi locuri noi, de a cunoaște și interacționa cu oameni noi. Fiecare ieșire din centru este o nouă experiență, iar timpul pe care îl petrec voluntarii alături de ei este mult mai apreciat decât jucăriile și hainele pe care le primesc drept donații.

Voluntarii organizează ieșiri cu copiii la film, la muzee, în diferite spații de joacă, la teatru, în parcuri, la escape room, laser tag, la diferite festivaluri și evenimente. Aceștia îi însoțesc pe copii și participă alături de ei la activități, îi încurajează pe tot parcursul desfășurării acestora, le explică ce au de făcut, discută cu aceștia despre diverse teme precum familie, prietenie, valori morale, carieră, pasiuni și emoții. De asemenea, voluntarii le explică și cum trebuie să se comporte și le oferă modele de urmat.

Costul pentru un copil pentru un an este de 600 de lei pentru 12 iesiri educative.

 


 

 

III. Despre formularul de inscriere

 

 

Textul pe care il scrii pentru a deveni fundraiser este cel mai important – va fi afisat pe pagina ta Galantom si va convinge prietenii sa doneze. Acorda 10-15 minute pentru completarea formularului.

Prin formular alegi evenimentul, suma pe care iti propui sa o strangi, selectezi o fotografie personala si scrii un scurt text despre motivatia ta, ce inseamna fondurile stranse si de ce e important ca prietenii si colegii tai sa doneze.

Ce e important sa scrii:

1. De ce ai ales tu cauza Ajungem MARI. Poti vorbi din propria experienta, daca ai interactionat direct cu echipa Ajungem MARI sau ai lucrat cu copiii nostri ori cunosti in detaliu proiectele noastre si stii cat de mult conteaza implicarea si cata nevoie este de sustinere constanta. Astfel povestea ta este mai autentica si are un impact mai mare atunci cand le vorbesti din suflet oamenilor.

Ex.: “Anul acesta imi donez ziua de nastere pentru a le oferi copiilor din centre de plasament”

2. Cum ajuta donatiile copiii prin proiectul ales. Ce se va intampla cu fondurile stranse, chiar cu exemple de activitati frumoase de care se vor bucura copiii (pregatire pentru rezultate mai bune la scoala; iesiri la teatru, la film; drumetii in tabara la munte).

Ex: “Pentru un copil dintr-un centru 600 lei donati aici se transforma in 12 iesiri educative timp de un an alaturi de voluntari care ii arata lumea de afara. Fiecare donatie aduce o experienta frumoasa de care are nevoie pentru a creste cu speranta.”

Ex.: “Pentru un copil dintr-un centru 500 lei donati aici se transforma in sedinte saptamanale de pregatire scolara si ateliere creative timp de un an alaturi de voluntari prieteni care il incurajeaza permanent sa Ajunga MARI.”

3. Sa ii inviti clar sa doneze si sa le multumesti pentru sustinere.

Ex.: “Doneaza si tu si hai sa le oferim impreuna copiilor din centre o viata mai frumoasa! Fiecare donatie, orice suma se aduna si conteaza! Multumesc mult pentru ajutor!”


 

IV. Despre mecanismul de donatii pe platforma GALANTOM

 

 

Prietenii si colegii tai pot dona foarte simplu pe platforma Galantom cu cardul. Dau click pe butonul “Vreau sa fac o donatie”, completeaza suma dorita, datele de contact si optional un mesaj de incurajare pentru tine. Vor fi redirectionati catre pagina operatorului de plati MobilPay care utilizeaza 3D-secure. Dupa incheierea evenimentului donatorii primesc e-mail de multumire pentru donatii si pot alege sa primeasca si informatii despre desfasurarea proiectului.

Chiar daca nu este atinsa suma exacta din target (pentru unul sau mai multi copii), fondurile se aduna in cont si sunt dirijate cate activitatile proiectului ales. Se scad doar mici comisioane ale procesatorului de plati si sumele directionate de donatori catre platforma Galantom (donatorii pot alege sa directioneze o parte din suma in limita a 3% din valoarea donatiei)


Multumim mult pentru sustinerea ta! Fiecare ajutor e foarte important!

 

 

 

 

To Top