INTRĂ ÎN COMUNITATEA OAMENILOR DE BINE!

Urmează ziua ta? Vrei să participi la un eveniment sportiv sau la un eveniment caritabil organizat de noi? Excelent! Poţi susţine în acest fel educaţia copiilor instituţionalizaţi devenind fundraiser pe platforma Galantom.

Îţi mulţumim mult că le eşti alături copiilor din centre! Sunt minunaţi, au un potenţial extraordinar şi au mare nevoie de oportunităţi de dezvoltare!

Îți facem noi pagina de Galantom

1. Completezi formularul de înscriere în care spui ce te motivează.

2. Noi creăm pagina de donaţii şi îţi trimitem un e-mail cu sfaturi şi link-ul paginii pentru ca tu să o promovezi.

3. Tu distribui link-ul paginii în rândul prietenilor şi îi inviţi să doneze.

Îți faci tu pagina de Galantom

1. Selectezi proiectul pentru care vrei să devii galantom și să strangi fonduri.

2. Completezi apoi formularul de înscriere din platformă. 

3. Tu distribui link-ul paginii în rândul prietenilor şi îi inviţi să doneze.

EVENIMENTE LA CARE POŢI PARTICIPA

De-a lungul anilor fundraiserii au participat la Karaoke, Campionat de Catan, maratoane şi multe alte evenimente, strângând astfel sume de bani necesare pentru materiale educaţionale, cursuri vocaționale, psihoterapie, susţinerea tinerilor pentru ieșirea din sistem, ieşiri educative sau tabere pentru copii. 

Dăruieşte ZIUA TA

Transformă cadourile de ziua ta în experienţe frumoase care îi ajută pe copiii din centre să crească frumos. Fie că alegi să îţi serbezi sau nu ziua printr-o petrecere, prietenii şi colegii pot dona online pe platformă. Uneori primeşti donaţii cadou de la cine nu te aştepţi! 

Dacă îţi serbezi ziua cu prietenii poţi colecta şi fizic banii şi îi poţi aduce la noi, îi poţi depune în contul asociaţiei sau poţi face o plată cu cardul pe platformă cu acea sumă.

Evenimente sportive

Nu contează numărul de kilometri, ci efortul care să necesite susţinere din partea prietenilor prin donaţii. Dacă e o provocare pentru tine, prietenii vor fi mai motivaţi să doneze, iar satisfacţia de a trece linia de finish va fi şi mai mare! 

Suntem cauza asociată Bucharest Running Club şi a altor evenimente, dar dacă evenimentul nu este deja înregistrat pe pagina noastră poţi propune tu un eveniment.

Provocarea sportivă de acasă

Ai o provocare sportivă de acasă? Fie că vrei să mergi ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să ridici greutăți sau să faci abdomene și genuflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru viitorul copiilor din centrele de plasament!

Devino Moş Crăciun Galantom

Poți să îți donezi cadourile de Crăciun și să devii Moș Crăciun Galantom. Adică să le zici prietenilor ca în loc de cadouri, să doneze pentru viitorul copiilor din centrele de plasament. 

30 days Fundraising challenge

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poţi face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o perioadă de 30 de zile.

Dăruieşte talentul sau pasiunea ta

Pentru că nimic nu este mai frumos decât să poți împărtăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, la început cei pasionați de sport au strâns fonduri pe platforma Galantom, la concursuri sportive pentru cauze caritabile. Dar sunt şi oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotografie, desen, muzică, gătit, educaţie non-formală, dezvoltare personală etc.) care doresc să facă la fel. Acum poţi să pictezi, să găteşti prăjituri, să cânţi sau să înveţi o melodie nouă, să oferi şedinţe foto sau cursuri, iar fondurile se vor aduna aici pentru psihoterapia copiilor din centrele de plasament.

Evenimente inedite Ajungem MARI

Până acum am organizat concursuri caritabile de Catan, karaoke, Activity, escape room, caiac, treasure hunt etc. Punctele din concurs s-au adunat cu punctele din donaţii. Concurenţii au încercat să joace, să cânte sau să rezolve mistere cât mai bine, dar şi să strângă cât mai multe fonduri pentru copii.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804