Echipa Ajungem Mari

Sufletul echipei Ajungem MARI este format din voluntarii care merg săptămânal la copiii instituţionalizaţi, îi ajută să înveţe, îi susţin şi îi încurajează să descopere lumea şi tot ce are ea bun de oferit.

Activităţile programului sunt organizate de coordonatorii voluntari, sub îndrumarea echipei de bază şi cu sprijinul coordonatorilor de centre, oameni care se dedică trup şi suflet copiilor.

null

A dat startul programului educaţional Ajungem MARI pe 8 iunie 2014, cu fonduri 0, dar mulţi prieteni care au crezut în această cauză şi au susținut-o.

Şi-a dorit să ajute cât mai mulţi copii, aşa că a extins treptat programul la nivel național. A reuşit să implementeze proiectul în 24 de județe şi să implice peste 9.000 de voluntari pe parcursul celor 8 ani de activitate.

În decembrie 2014 Iarina a fost desemnată Voluntarul anului în educaţie la Gala Naţională a Voluntarilor.

În 2021 a fost desemnată Ashoka Fellows. Ea se alătură astfel celorlalți 6 Ashoka Fellows din România şi comunității globale de 3.800 de antreprenori sociali din peste 94 de țări, pe care Ashoka îi sprijină pe viață. 

Iarina Taban

președinte şi fondator
null

S-a alăturat familiei Ajungem MARI după primul an de program, ca voluntar explorator. Îşi dorea să ajute cât mai mult, să pună umărul la educaţia copiilor, iar dăruirea ei a crescut pe zi ce trecea. Astăzi este Director General şi este implicată în toate proiectele programului.

Nevoia cea mai mare a copiilor rămâne aceea de a avea pe cineva care să îi asculte, să îi sprijine constant și necondiționat. Relația voluntar-copil se bazează pe încredere și prietenie. Nu schimbi lumea, dar poate schimbi lumea unui copil. Pentru mine nu e doar un job. Viața mea e aici

Pe Ana o găsești la: ana@ajungemmari.ro

Ana Cristache

Director General
null

Vivianda s-a alăturat echipei tot din postura de voluntar. A devenit apoi coordonator al celor din Bucureşti, iar acum este sufletul comunicării proiectelor şi rezultatelor noastre.

 “Înainte să devin voluntar Ajungem Mari mă luptam cu senzația de inutilitate și simțeam că aș putea face mai mult pentru alții și, indirect, pentru mine. Acum, având experiența Ajungem MARI, cu fiecare zâmbet al copiilor simt că am schimbat ceva, mă simt utilă și… râd mai mult. Îmi dau seama că sunt mulți oameni frumoși în jurul meu și viața e mult mai frumoasă așa!

Pe Vivianda o găsești la: vivianda@ajungemmari.ro

Vivianda Nicolae

Vicepreședinte & Director de comunicare
null

Emilia a intrat în familia noastră la 3 ani de la înfiinţarea programului şi este mereu atentă la nevoile tuturor, gata oricând să dea o mână de ajutor. Este Directorul Programului Naţional Ajungem MARI şi coordonează voluntarii şi activităţile din cele 24 de judeţe.

Mă motivează enorm voluntarii noștri minunați care nu se dau bătuți chiar dacă e greu, care înțeleg nevoile copiilor și sunt acolo pentru ei. Sunt oameni făcuți din bunătate, pentru care nu există nu pot, ci hai să încercăm! Și mă motivează enorm copiii, puterea lor de a trece peste toate greutățile și de a fi buni în continuare. Când îi văd fericiți, mă umplu și eu de toată fericirea.”

Pe Emilia o găsești la: emilia@ajungemmari.ro

Emilia Mocan

Director Program Național
null

Andreea iubeşte oamenii şi interacţiunile dintre ei. A fost coordonator naţional al programului naţional, iar acum este responsabilul financiar al Ajungem MARI, gestionând cu grijă bugetele astfel încât să obţinem rezultate maxime în fiecare proiect în parte.

Cel mai mult îmi place să fiu înconjurată de oameni, să lucrăm și să găsim soluții împreună. Sprijin echipele de voluntari cu dorința de a îmbunătăți activitățile și de a folosi eficient bugetul fiecărui proiect. Admir enorm implicarea voluntarilor noștri care cred în cauza Ajugem MARI, iar cât timp există astfel de persoane minunate, viitorul este luminos.

Pe Andreea o găsești la: andreea@ajungemmari.ro

Andreea Ignat

Coordonator financiar
null

Silvia este omul cu analiza, dar copilăroasă şi amuzantă în acelaşi timp. Ea îi consiliază pe voluntari pentru identificarea activităţilor educative potrivite pentru copii şi face consiliere psihologică cu tinerii şi copiii din program.

Cred cu tărie că orice copil merită să aibă parte de experiențe frumoase și fac tot ce ține de mine să susțin acest crez. Continui să fiu voluntară, am întâlnit copii extraordinari, cu care m-am jucat și de la care am învățat foarte multe. Mă simt în largul meu între copii și sunt recunoscătoare pentru toate experiențele și lecțiile pe care mi le oferă zi de zi.

Pe Silvia o găsești la: silvia@ajungemmari.ro

Silvia Burciu

Psiholog & Consilier voluntari
null

Pentru Justina sosirea în familia Ajungem MARI  a fost la fel de firească precum felul în care şi-a ales meseria. Ea îi consiliază şi îndrumă pe tinerii instituţionalizaţi în procesul de ieşire din sistemul de protecţie, către o viaţă independentă.

“Profesia de asistent social m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Nu există altceva mai potrivit pentru mine. Toți copiii sunt minunați și cred cu tărie că fiecare dintre ei are un potențial fantastic dacă este ghidat, susținut și încurajat.
Ajungem MARI este locul perfect în care îmi pot folosi competențele profesionale, înconjurată fiind de oameni dedicați și mereu pregătiți să ofere sprijin.

Pe Justina o găsești la: social@ajungemmari.ro

Justina Samoilă

Asistent social
null

Miruna este psiholog şi s-a alăturat echipei ca Asistent Manager de Proiect. S-a implicat tot mai mult de la o zi la alta pentru a le face copiilor viaţa un pic mai bună, iar acum se ocupă atât de gestionarea proiectelor, cât şi de resursele şi materialele educaţionale dedicate voluntarilor, copiilor şi tinerilor şi personalului DGASPC.

Viețile lor sunt atât de diferite de ale noastre, iar fiecare copil are o experiență atât de diferită față de ceilalți. Ei au o altă maturitate, modele de comportament adaptate la viața lor, mecanisme dezvoltate și învățate tocmai ca să supraviețuiască. Și, cu toate acestea, zâmbetele și bucuria lor nu dispar.

Pe Miruna o găsești la: miruna@ajungemmari.ro

Miruna Nanu

Psiholog & Asistent coordonator
null

Adina este unul dintre cei mai vechi şi implicaţi voluntari Ajungem MARI. A devenit coordonator în Botoşani în 2017, după care a preluat şi coordonarea proiectului dedicat adolescenţilor şi tinerilor instituţionalizaţi.

“Cred cu tărie în potențialul fiecărui copil/tânăr, iar noi îi putem ghida pe aceștia să își descopere capacitățile și să își valorifice talentele, să își consolideze cunoștințele și să își antreneze perseverența, concentrarea pentru drumul lor spre reușită. Îmi doresc o lume în care copiii separați de familie să crească încrezători în potențialul lor și să ajungă oameni mari, responsabili și independenți.”

Pe Adina o găsești la: adina@ajungemmari.ro

Adina Pascal

Manager proiect tineri
null

Elena s-a alăturat echipei în 2022 și a preluat coordonarea a jumătate din județele în care activăm. Este un om cu un suflet cald, care crede cu tărie în educație și în șansa generației viitoare. Un om blând și dedicat cu adevărat, Elena este mereu acolo să ofere suport și consiliere voluntarilor și coordonatorilor din țară.

Pe Elena o găsești la: elena@ajungemmari.ro

Elena Chiru

Coordonator national
null

Cautam Coordonator Bucuresti, Asistent Manager Proiecte si Fundraiser care sa intregeasca echipa Ajungem MARI si sa ne ajuta sa implementam proiectele noastre.

Detalii despre cele 3 posturi gasesti aici.

Cautam colegi noi

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804