Echipa de bază lucrează în biroul Ajungem MARI din București.

Atât în București, cât și în cele 24 de județe, activitățile programului sunt organizate de către coordonatorii voluntari, sub îndrumarea echipei de bază și cu sprijinul coordonatorilor de centre. Coordonatorii sunt oameni deosebit de implicați, care se dedică trup și suflet copiilor. Săptămânal, ei alocă până la două ore acestei activități, suplimentar celor de voluntariat cu copiii.

Sufletul echipei noastre sunt voluntarii Ajungem MARI, cei care îi vizitează pe copii săptămânal în centrele de plasament, îi ajută să învețe, îi susțin necondiționat și îi încurajează permanent. 

Le suntem recunoscători tuturor celor care doresc să se implice în programul Ajungem MARI ca voluntari în domenii precum: comunicare, suport IT, coordonarea unor proiecte punctuale, evenimente de promovare sau strâgere de fonduri, elaborarea unor materiale educaționale etc. și îi primim cu brațele deschise. 

Găsiți AICI oportunitățile de implicare în echipă, iar AICI găsiți informații despre ce presupune coodonarea locală a programului, în județe.

Please specify image url

Iarina Taban

Presedinte & fondator program

În 2013, coordonând un program de voluntariat, Iarina a descoperit beneficiile educaţiei prin joc pentru copiii din medii defavorizate  şi a simţit că și-a găsit vocaţia.

Pe 8 iunie 2014 a fondat programul educaţional Ajungem MARI. A pornit la drum cu fonduri 0, dar având în preajmă mulţi prieteni care au crezut în cauza ei și au susținut-o.

Dorința de a ajuta cât mai mulţi copii a motivat-o să extindă programul la nivel național. Treptat, a reușit să implementeze proiectul în 25 de județe și să implice peste 8500 de voluntari în 7 ani de activitate.

În 2021, Iarina a fost desemnată Ashoka Fellows. Ea se alătură astfel celorlalți șase Ashoka Fellows din România și totodată comunității globale de 3.800 de antreprenori sociali din peste 94 de țări, pe care Ashoka îi sprijină pe viață.

În decembrie 2014, Iarina a fost desemnată Voluntarul anului în educaţie la Gala Naţională a Voluntarilor.

Please specify image url

Ana Cristache

Manager administrativ
  •  persoană veselă și optimistă, îi place să lucreze cu oamenii.

Din iunie 2015 face parte din familia Ajungem MARI, când a început ca Voluntar explorator. În decursul celor câtorva luni a interacționat cu copiii și tinerii din centrele din București și de atunci a știut că asta este ceea ce trebuie să facă.

În perioada decembrie 2015 – august 2016, Ana a fost Voluntar de Profesie și a coordonat activitatea Ajungem MARI la nivel național, în cadrul proiectului finanțat de Fundația Vodafone Romania, iar acum se implică în continuare în toate proiectele noastre.

Please specify image url

Emilia Stefania Mocan

Coordonator Național

„Dacă este ceva ce mă definește, cu siguranță acel lucru este voluntariatul. Activez în sfera ONG-urilor de 8 ani și este mediul în care m-am dezvoltat cel mai mult și în care am avut parte de cele mai frumoase experiențe. Însă, ceea ce mi-am dorit mereu a fost să fiu project manager și să contribui la educația copiilor și tinerilor.

Ajungem MARI este locul unde am reușit să îmbin aceste două lucruri și sunt extrem de fericită cu ceea ce fac. Am norocul să interacționez cu copiii în cadrul diferitelor activități, asta e partea care-mi place cel mai mult. Sunt perfect conștientă de importanța pe care o are educația în viața unui copil și cred cu tărie în egalitatea de șanse, iar prin Ajungem MARI reușesc zilnic, alături de o echipă minunată și extrem de dedicată, să luptăm pentru aceste lucruri și să le oferim copiilor un viitor mai bun.”

 

Please specify image url

Theresia Goldis

Coordonator București
„Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oameni, pentru oameni și prin faptul că am ales să ies din zona de confort și să îmbrățișez cu entuziasm experiențele noi, monotonia a fost alungată. Sunt o fire empatică și idealistă și mereu am simțit nevoia de a mă implica activ într-un ONG. După 10 ani în sfera turismului, sunt bucuroasă că am decis să mă alătur echipei Ajungem MARI.
Vreau să ajut cât mai mulți copii și tineri instituționalizați să fie fericiți și încrezători în viitor și, zilnic, acest lucru este posibil datorită oamenilor minunați cu care interacționez și lucrez. Ajungem MARI…..împreună! ”
Please specify image url

Silvia Burciu

Psiholog și consilier al voluntarilor

Silvia este un psiholog cu suflet tânăr, copilăros și amuzant, care s-a alăturat echipei Ajungem Mari în august 2019. Activitatea ei constă în consilierea voluntarilor Ajungem Mari în găsirea de activități educative potrivite pentru copii, conform particularităților de vârstă și al intereselor și consilierea psihologică a copiilor și tinerilor care doresc să se cunoască mai bine, ca să devină mai puternici și stabili emoționali.

„Am terminat Facultatea de Psihologie și masterul de Psihologie Clinică, iar în prezent sunt înscrisă la o formare de psihoterapie, numită Psihodramă. Visul meu este să devin terapeut și să aplic tot ce știu pentru a-i ajuta pe copiii din centrele de plasament.

Sunt fostă corporatistă și mă mândresc foarte mult cu alegerea de a schimba domeniul. Cred cu tărie că orice copil merită să aibă parte de experiențe frumoase și fac tot ce ține de mine să susțin acest crez. Continui să fiu voluntară, am întâlnit copii extraordinari, cu care m-am jucat și de la care am învățat foarte multe. Mă simt în largul meu între copii și sunt recunoscătoare pentru toate experiențele și lecțiile pe care mi le oferă zi de zi.”

Please specify image url

Miruna Nanu

Psiholog și Asistent Manager de Proiect

“Sunt un om al oamenilor, așa m-am considerat mereu, mai ales după ce am descoperit acum 6 ani voluntariatul și magia pe care o crează și emană. În prezent am ajuns să fac parte dintr-o echipă unde ne ocupăm de dezvoltarea acestui contact între oameni, iar partea cea mai importantă este scopul pentru care facem asta: să ajutăm copii și tineri instituționalizați din toată țara.

Eu sunt Miruna și la bază sunt psiholog, domeniu pe care mi l-am ales din pasiunea pentru oameni. Sunt o persoană creativă, afectuasă și entuziastă, iar tot ceea ce fac are la bază bunătatea, valoare care mă ghidează spre a îmbrățișa diversitatea și frumusețea vieții.

Programul Ajungem MARI reprezintă pentru mine un drum, un proces și o misiune, menit să ajute și să dezvolte suflete. Ce poate fi mai frumos decât un suflet înflorit?”

Please specify image url

Vivianda Nicolae

Manager Proiecte Finanțate

Vivianda este unul dintre voluntarii noștri foarte implicați, fost coordonator al voluntarilor din sectorul 2, iar acum coordonează activitatea proiectelor Ajungem MARI în București.

Având o experiență vastă în marketing și organizare de evenimente, Vivianda a ales să se alăture echipei Ajungem MARI și să contribuie și mai mult la dezvoltarea și educația copiilor din centre de plasament.

“Înainte să devin voluntar în cadrul programului Ajungem Mari, mă luptam cu senzația de inutilitate și simțeam că aș putea face mai mult pentru alții și, indirect, pentru mine. Acum, după experiența Ajungem MARI, cu fiecare zâmbet al copiilor simt că am schimbat ceva, mă simt utilă și… râd mai mult. Uneori situația în care se află acești copii mă întristează, dar îmi dau seama că e normal ca uneori să fiu tristă. Important este că după tristețe vine fericirea. Fericirea copiilor și implicit a mea. Și mai e ceva… Imi dau seama că sunt mulți oameni frumoși în jurul meu și viața e mult mai frumoasă așa!”

 

 

 

To Top