DONEAZĂ ȘI SUSȚINE VIITORUL COPIILOR ABANDONAȚI!

Donațiile tale se transformă în cursuri interactive, în ieșiri, în formarea voluntarilor și îndrumarea lor pentru a-i susține pe copii cât mai mult!

Copiii și tinerii instituționalizați cu care lucrăm au nevoie de sprijin pe termen lung, de îndrumare și încurajare constantă! Ajută-ne să le putem fi în continuare alături!

Ne bucurăm enorm când sprijinul tău este recurent, lună de lună. Dacă donezi online prin card poți selecta o donație singulară sau lunară. Fiecare sumă se adună și contează! Îți mulțumim mult pentru sprijin! Împreună îi putem susține pe copii să Ajungă MARI.

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5%

Completează formularul 230 pentru redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit către Ajungem Mari! E simplu și gratuit să ajuți!

SMS

Copiilor abandonați nu le putem aduce familiile înapoi, dar le putem vindeca sufletele. Trimite SMS la numărul 8864, cu textul “IUBIRE” și donezi 4 euro/lună pentru copiii și tinerii abandonați.

DONEAZĂ ONLINE

Donează folosind cardul bancar prin EuPlatesc. Fii unul dintre prietenii Ajungem Mari care construiesc viitorul copiilor instituționalizați! 

TRANSFER BANCAR

Donează prin transfer bancar direct în conturile asociației Lindenfeld. Copiii și tinerii instituționalizați au nevoie de sprijin pe termen lung, de îndrumare și încurajare constantă! 

PAYPAL

Donează folosind cardul bancar prin PAYPAL

SPONSORIZARE

Descarcă aici contractul de sponsorizare, completează-l cu datele companiei tale și trimite-l la adresa sponsorizari@ajungemmari.ro

DONEAZĂ-ȚI ZIUA

Transformă cadourile de ziua ta în experienţe frumoase care îi ajută pe copiii instituționalizați să crească frumos. Donează-ți ziua folosind plarforma GALANTOM.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804