Maria Corneluţa Sandu, voluntar Ajungem MARI: “Nu mă aşteptam poate să fie atât de plin de emoţii acest drum, dar e o cale bună de a te cunoaşte, de a fi prezent şi recunoscător.”

Maria Corneluţa Sandu s-a alăturat echipei de voluntari Ajungem MARI din Bucureşti în urmă cu un an şi de atunci aduce multe zâmbete pe chipurile copiilor la care merge. Nu e de mirare, căci recunoaşte chiar ea că îi place tare mult să râdă şi să se joace, aşa că dă cu dărnicie mai departe din bucuria ei.

Îmi plac copiii şi îmi place să mă joc cu ei, să învăţăm prin joc. Mi-am dorit să pot să ajut sau măcar să contribui la o stare de mai bine, aşa că înscrierea ca voluntar a venit absolut firesc. Nu mă aşteptam poate să fie atât de plin de emoţii acest drum, dar e o cale bună de a te cunoaşte, de a fi prezent şi recunoscător.

Le împlineşte copiilor nevoia de joacă, de atenţie şi de acceptare şi primeşte, în schimb, lecţia răbdării şi a iubirii „pe repeat.”

Copiii mi-au dat o putere pe care nu credeam că o pot găsi în mine. Deşi pare un gând egoist, am simţit multă recunoştinţă şi m-au ajutat să fiu mai curajoasă şi mai pozitivă. Sunt şi momente puţin mai complicate, când copiii sunt ceva mai dificili şi îţi vine să faci un pas în spate. Îţi aminteşti însă că e doar o stare temporară şi uneori chiar nu poţi face mai mult, dar e doar un moment, cel mult o zi.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804