Înscrie-te pentru noul modul de voluntariat!

Înscrie-te până pe 1 Februarie ca voluntar Ajungem MARI și oferă-le copiilor din centre de plasament șansa unui viitor mai bun! Ajută-i să învețe și să se dezvolte!

2.000 de copii din centre de plasament din București și 25 de județe așteaptă noi prieteni care să le transmită cunoștințele lor, să îi încurajeze și să-i susțină.

Voluntarii Ajungem MARI merg săptămânal în centre de plasament în echipe de câte doi și pot susține, în funcție de pasiunile și cunoștințele lor, prin metode interactive (știute sau învățate la training):
– ședințe de pregătire școlară (matematică, engleză, română, informatică, cunoștințe generale etc.);
– ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru, fotografie etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate, educație financiară sau educație civică.

Pe lângă cunoștințe, voluntarii le oferă copiilor încurajare, experiențe frumoase, oportunități, îi ajută să își descopere pasiunile și să își dezvolte abilități și valori pentru o viață sănătoasă. Pentru că voluntarii devin modele pentru copii.
Căutăm voluntari peste 16 ani, serioși și implicați, care să se dedice constant 3 ore pe săptămână, minim 6 luni, cât durează un modul de voluntariat. Nu e nevoie de experiență în lucrul cu copiii – noi credem că fiecare poate să îi ajute pe copii și că fiecare încurajare contează!
Beneficii sunt o mulțime: de la îmbrățișările și bucuria copiilor până la dezvoltarea abilităților tale. Voluntarii noștri spun că primesc mai mult decât oferă. 

Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în aprilie. Până atunci au loc înscrierile, training-urile despre nevoile copiilor și metode de lucru cu ei (obligatoriu, o zi de weekend) și repartizarea voluntarilor la centre în funcție de program și disponibilitate.

Te așteptăm cu drag în echipa de voluntari! Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI! Toate detaliile despre program și pașii de înscriere pe pagina Devino Voluntar
________________________________
Ajungem MARI caută 1.000 de voluntari în București și județele: Arad (Arad), Argeș (Pitești, Costești, Campulung), Bacău (Bacău), Brăila (Brăila), Bihor (Oradea), Botoșani (Botoșani), Brașov (Codlea, Tarlungeni, Săcele, Rupea), Buzău (Buzău, Râmnicu Sărat), Constanta (Constanta, Agigea), Cluj (Cluj-Napoca, Turda, Gherla), Dâmbovița (Târgoviște), Dolj (Craiova), Galați (Galați, Tecuci), Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Gorj (Târgu Jiu), Iași (Iași), Ilfov (Periș, Voluntari), Mureș (Târgu Mureș, Reghin), Neamț (Piatra Neamț), Prahova (Plopeni, Ploiești, Sinaia, Câmpina), Sibiu (Sibiu, Orlat), Suceava (Suceava), Timiș (Timișoara, Recas), Vrancea (Focșani, Obobești, Panciu).

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804