Devino voluntar

Devino voluntar coordonator

În fiecare an derulăm o nouă campanie de recrutare a voluntarilor care vor să facă bine, schimbând astfel cu paşi mici lumea copiilor din centrele de plasament. În fiecare an căutăm oameni cu inima mare care să le ofere copiilor din centrele de plasament 2 ore pe săptămână din timpul lor şi şansa unui viitor mai bun.

Pentru a continua activitatea de voluntariat şi a implementa proiectele noastre pentru copiii din centrele de plasament din județele din tară, avem nevoie de câte un coordonator/județ care să se ocupe de organizarea activităţii la nivel local şi de coordonarea voluntarilor din judeţ pentru următorul modul de voluntariat cu durata de un an calendaristic.

Modulul de voluntariat dedicat copiilor şi tinerilor aflaţi în sistemul de protecţie durează 8 luni, din noiembrie 2023 până la finalul lunii iunie 2024. Copiii au nevoie de stabilitate în vieţile lor şi de încrederea că dacă îşi pun bazele în cineva, acel om nu va dispărea subit din viața lor.

Înscrierile pentru următorul modul de voluntariat încep în luna august 2024. Dacă vrei să faci parte din echipa Ajungem MARI, completează formularul de mai sus, iar noi te anunțăm cand începem înscrierile.

Ne dorim ca viitorul coordonator să fie o persoană care crede în cauza Ajungem Mari, dornică de implicare, bine organizată şi căreia îi place să comunice cu oamenii.

Vei lucra cu cei 2 coordonatori la nivel naţional care îţi vor fi alături constant şi te vor sprijini oricând ai nevoie de ajutor. 

Dacă dorești să te înscrii ca voluntar coordonator în orașul tău, te rugăm să ne trimiți CV-ul pe office@ajungemmari.ro și să completezi formularul de înscriere de mai sus.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Găseşti mai jos răspunsuri la întrebările tale despre programul de voluntariat la Ajungem Mari. Dacă totuşi nu am reuşit să-ți răspundem, te rugăm să ne trimiți un email la adresa office@ajungemmari.ro.

VOLUNTARII

Voluntarii Ajungem Mari sunt oameni cu inima mare care fac cu copiii meditaţii, îi duc la cursuri vocaţionale, în tabere şi excursii de-o zi, la logopedie sau psihoterapie şi, mai presus de orice, le sunt sprijin moral şi emoţional.

DONEAZĂ ONLINE

Donează folosind cardul bancar prin EuPlatesc. Fii unul dintre prietenii Ajungem Mari care le construiesc viitorul copiilor instituţionalizaţi! 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804