Redirectioneza 2%

Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit și oferă-le copiilor din centre de plasament un viitor mai bun!

Anul acesta este mai mult decât oricând nevoie de voi! Suma revenita ONG-urilor prin mecanismul 2% a scăzut odata cu impozitul pe venit (de la 16% la 10%) iar termenul de depunere la ANAF este cu peste 2 luni mai devreme, pe 15 martie

Însă, dacă reușim împreună rapid să strângem mai multe formulare, mecanismul 2% ne va ajuta enorm să le rămânem alături celor 2000 de copii din centre de plasament care au nevoie de prieteni și încurajare!

Cum ne poți susține? Poți descărca formularul 230 pentru venituri din salarii completat cu datele Asociației Lindenfeld și îl poți trimite prin poștă sau depune fizic sau online la agenția ANAF de care aparții.

Găsești formularele și toate detaliile la secţiunea Redirecţionează 2%. Din weekend vom avea şi URNE in Bucuresti si alte judete unde poti lasa formularele completate pentru a le depune noi. 

E simplu și GRATUIT să ajuți! Banii sunt deja plătiți la stat, iar acum doar îi redirecționezi. Sumele se adună și pot face diferența în viețile copiilor: la un salariu net de 2.000 lei/ lună, suma virată este de 51.84 lei/an (impozitul de 10% a facut ca suma sa fie mai mica decat anii trecuti, cand era 91,2 lei); la un salariu net de 3.000 lei/ lună, suma e de 79,92/an (fata de 137 lei, in anii trecuti).

Sponsorizările companiilor au scăzut si ele după creșterea plafonului de impozitare pe profit ceea ce a dus la limitarea sponsorizărilor pentru organizații prin facilitatea 20% – doar companiile cu peste 1 milion de euro cifra de afaceri ne-au putut sprijini. Așa că avem mare nevoie de voi!

Mulțumim din suflet pentru susținere!

Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI, oameni responsabili și independenți!

To Top