PROIECTUL IMPULS – Susținem 9 tineri instituționalizați să își continue studiile

Anul acesta am pornit proiectul IMPULS derulat în parteneriat cu UP România, prin care vom susține timp de 3 ani, 9 tineri din sistemul de protecție al statului să aibă acces la o viață mai bună.

 

Prin intermediul proiectului ne dorim ca tinerii să își continue studiile și să își crească calitatea vieții. Astfel că, pe parcursul celor 3 ani, tinerii vor fi susținuți cu meditații, psihoterapie, consiliere vocațională, cursuri de calificare și burse de studiu pentru studenți, în funcțiile de nevoile lor particulare din acel moment.

 

Tinerii au fost recomandați de către voluntarii care le-au fost aproape în ultimii ani și care afirmă despre ei că sunt tineri serioși și ambițioși, care vor să își depășească propriile limite, atingându-și potențialul maxim.

 

Dintre cei 9 tineri, 3 sunt studenți la Facultățile de Automatică și Calculatoare, Drept și Asistență Socială și sunt susținuți cu burse de studiu. Acești tineri au beneficiat de-a lungul timpului de consiliere vocațională, meditații și psihoterapie și au dovedit faptul că își doresc cu adevărat șansa de a avea un viitor cât mai bun.

 

Ceilalți 6 s-au remarcat prin potențialul lor extraordinar și prin dorința de a reuși și de a-și demonstra lor înșiși că se poate. Astfel că, fiind în an terminal, ne vom asigura în primul rând de faptul că vor primi meditații la materiile incluse în examenul de Bacalaureat pentru obținerea unor note cât mai bune.

 

Fiind tineri deosebit de ambițioși, rezultatele lucrului constant cu specialiștii și voluntarii Ajungem MARI nu au întârziat să apară, iar sprijinul este cu atât mai necesar acum. În urma activităților de consiliere vocațională și a demersului de psihoterapie, I. s-a hotărât că își dorește să urmeze cursurile unei Universități, pe profil mecanic iar pentru asta nevoie doar de o notă bună la BAC. R. este un băiat foarte muncitor care are nevoie de meditații pentru a aplica pentru un post în cadrul Academiei de Poliție. M. a beneficiar de psihoterapie individuală și a demonstrat că este o tânără ambițioasă. În momentul de față are nevoie de meditații pentru examenul de Bacalaureat și pentru admiterea la Facultatea de Psihologie. 

 

Prin urmare, credem că toți acești tineri au mari șanse de reușită în viață și ne dorim să îi conducem împreună către rezultate extraordinare la nivel individual.

 

Mulțumim UP România că ne sunteți alături și ne ajutați să schimbăm destinele acestor tineri minunați!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804