Proiect nou Grow GREAT and SAFE

În aceasta perioadă în care totul se întâmplă online, suntem foarte bucuroși să vă anunțam că am pornit proiectul Grow GREAT and SAFE prin care ne propunem să ajutam peste 1000 de copii și tineri instituționalizați și din medii defavorizate să navigheze pe internet în siguranță!

Proiectul nostru vă dura un an și jumătate și se numără printre cele 29 de proiecte câștigătoare derulate de organizații din Europa cu sprijinul Google.org în cadrul programului de finanțare Google Challenge on Safety.

Suntem foarte încântați pentru că în cadrul proiectului putem crea materiale adaptate pentru copiii și tinerii noștri din centrele de plasament și de zi, dar și pentru alți copii și tineri din medii defavorizate. Cele mai importante materiale sunt suportul de curs pe care voluntarii îl vor urma în atelierele cu copiii, broșura pentru copii, dar și o broșură pentru personalul centrelor.

Urmează materiale informative pentru copii și tineri sub forme cât mai atractive și disponibile online pe rețelele de socializare. Abia așteptam să vă împărtășim noutăți pe parcurs!

Mulțumim mult, Google.org, Ashoka Romania și Tides Foundation, pentru susținere!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804