Proiect nou Ajungem MARI: Curaj pentru viitor alături de PEPCO România!

Suntem tare fericiți să anunțăm noul proiect, „Curaj pentru viitor”, pe care îl derulăm alături de PEPCO România, parteneri de aproape 3 ani ai programului Ajungem MARI.

 

Prin noul proiect vom putea ajuta 500 de copii și tineri instituționalizați din București și alte 20 de județe din țară să își îmbunătățească abilitățile sociale. Vom organiza cursuri vocaționale, ședințe de logopedie și diverse ateliere care le vor reda încrederea în sine și-i vor ajuta să se integreze mai bine în comunitățile din care fac parte.

 

Copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani vor beneficia pe parcursul a 12 luni de sprijin și susținere din partea voluntarilor și își vor putea dezvolta abilitățile și cunoștințele cu ajutorul atelierelor de creație și de cultură generală, a ședințelor de logopedie și a cursurilor vocaționale. În funcție de pasiunile și talentele lor, copiii pot opta pentru cursuri sportive sau de teatru, dans, canto sau pictură.

 

Copiii vor fi recomandați pentru logopedie și cursurile vocaționale de către voluntarii Ajungem MARI care lucrează în centrele de plasament și care le observă cel mai bine nevoile și pasiunile.

 

Activitățile se vor desfășura online sau offline (în funcție de măsurile de siguranță din acel moment.

 

Proiectul se desfășoară în București și județele Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea.

 

Mulțumim mult  pentru sprijinul oferit copiilor și pentru că le inspirați „Curaj pentru viitor”!

____________

 

Proiectul „Curaj pentru viitor” este derulat de Asociația Lindenfeld, Programul educațional Ajungem MARI cu sprijinul PEPCO România, în susținerea a 500 de copii și tineri instituționalizați din București și alte 20 de județe. Proiectul include cursuri vocaționale, logopedie, ateliere educative și de creație.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804