Am prelungit înscrierile până pe 23 septembrie!

Am prelungit înscrierile până pe 23 septembrie! Copiii din centre de plasament au nevoie de tine!

Devino voluntar și oferă-le șansa unui viitor mai bun!

În județele Prahova și Argeș avem suficiente persoane înscrise, iar pentru aceste județe perioada de înscrieri s-a încheiat. Urmează să facem training-urile pe 22 și 23 septembrie.

Pentru celelalte județe în care activăm căutăm în continuare voluntari! Vom anunța pe parcurs, pe paginile locale din fiecare județ, când se atinge numărul optim de persoane înscrise și când planificăm training-ul inițial.

În centrele de plasament mai sunt copii care nu ştiu să citească sau să socotească şi tineri care nu îşi cunosc pasiunile şi potenţialul!

În ţară sunt peste 19.000 de copii şi tineri instituţionalizaţi. Cu toţii au nevoie de multă încurajare, răbdare şi implicare din partea unor prieteni mai mari! Deocamdată, voluntarii Ajungem MARI pot ajuta constant doar 2000 dintre ei, în București și 24 de județe*.

Însă cu cât suntem mai mulţi voluntari, cu atât putem ajuta mai mulţi copii să se dezvolte, să înveţe şi să prindă curaj să ajungă MARI!

Voluntarii Ajungem MARI merg săptămânal la copii în echipe de câte doi și pot susține, în funcție de pasiunile și cunoștințele lor, prin metode interactive (știute sau învățate la training):
-ședințe de pregătire școlară (matematică, engleză, română, informatică, cunoștințe generale etc.);
-ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru, fotografie etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate, educație financiară sau educație civică.

Căutăm voluntari, adulţi şi tineri peste 16 ani, care să se dedice constant 3 ore pe săptămână, minimum 6 luni, cât durează un modul de voluntariat. Nu e nevoie de experiență în lucrul cu copiii – noi credem că fiecare poate să îi ajute pe copii și că fiecare încurajare contează!

Te așteptăm cu drag în echipa de voluntari! Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI!

Citiți întâi toate detaliile AICI! Înscrierea se face online prin formularul pe care îl găsiți la același link.

* Programul se desfășoară în București și 24 de județe: Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș. Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea. Toate localitățile din județe sunt enumerate pe site, la link-ul de mai sus.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804