Am prelungit înscrierile până pe 15 Februarie!

Vești bune! Inca va mai puteti inscrie la voluntariat! Pentru ca e foarte mare nevoie de voluntari in centre, am prelungit înscrierile până pe 15 FEBRUARIE pentru Bucuresti si 20 de judete! Mai multi voluntari, mai multe sanse pentru copii!

Am incheiat inscrierile in județele Brăila, Buzău, Galați, Prahova și Timiș si deja ne pregatim de training-urile pentru voluntari.

Pentru toți ceilalți perioada de înscriere este încă deschisă, nevoia in centre este mare, asa ca va rugam sa veniti in numar cat mai mare si sa va chemati si prietenii la voluntariat!

Toate detaliile despre inscriere si implicare sunt aici, pe pagina Devino voluntar.

Cei care s-au inscris deja pot gasi detalii despre pasii urmatori. Va multumim!


CALENDAR PLANIFICARE

Mai jos sunt primele e-mailuri trimise deja sau care urmeaza sa fie trimise saptamana aceasta sau saptamana viitoare, catre voluntari.

Va rugam sa verificati e-mailul si in SPAM (Nesolicitate). Dacă v-ați înscris și nu primiți niciun mail până la sfârșitul zilei de 9 februarie vă rugăm să ne scrieți pe adresa office@ajungemmari.ro un scurt e-mail cu subiectul „Nu am primit info – NUME PRENUME JUDET” în care să menționați numele complet, județul pentru care v-ați înscris și adresa de mail corectă. Este posibil ca formularul să nu se fi înregistrat dintr-o eroare a platformei sau dacă a fost completat de pe telefon. O alta eroare des intalnita este ca adresa de e-mail completata în formular nu este cea corectă. 

  • In Bucuresti – ne pregatim de training, dar mai primim si inscrieri. Ieri voluntarii inscrisi pana pe 1 au primit e-mail cu informatii si disponibilitatea de a participa la training. Pentru ca avem multi copii si vom organiza 6 training-uri, inscrierile sunt deschise pana ep 15 februarie, iar cei care se inscriu pana atunci primesc detalii despre training pe parcurs.

 

  • In judetele Brăila, Buzău, Galați, Prahova și Timiș, în care s-a terminat perioada de înscrieri, persoanele care au completat formularul vor primi în cursul zilei de azi, 2 februarie, un e-mail prin care vor afla dacă au fost selectati si urmeaza sa participe la training-ul ce va avea loc, in principiu, weekend-ul urmator.

 

  • Cei inscrisi pana la 1 februarie in celelalte judete in care prelungim inscrierile vor primi pana pe 9 februarie e-mail de confirmare a inscrierii si daca au trecut sau nu de primele etape de selectie (formular si CV). Apoi vor primi informatii despre training-ul din judetul lor.

 

 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804