Picnic aniversar – Ajungem MARI

Pe 8 iunie Ajungem MARI a împlinit 5 ani de când sprijină constant educaţia şi viitorul copiilor din centrele de plasament! Pentru a sărbători această zi am organizat în aproape fiecare judeţ un picnic alături de copii minunaţi, plini de energie şi voluntari grozavi şi implicaţi! În Bucureşi am organizat picnicul în parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură cărora le mulţumim mult că au găzduit atâta veselie şi bună dispoziţie. <3

Au participat o mulţime de copii care s-au jucat împreună şi s-au bucurat de timpul frumos petrecut alături de voluntarii lor. Mulţumim din suflet prietenilor de la Little Impro care ne-au fost alături şi acum şi i-au încântat pe copii cu spectacole de teatru de improvizaţie. S-a lăsat cu mega distracţie şi râsete! Mulţumim mult şi tuturor voluntarilor prezenţi şi celor care ne-au ajutat cu organizarea acestui eveniment! Nu încetaţi să ne uimiţi cu toate lucrurile frumoase pe care le faceţi pentru copii! <3 Mulţumim Liviu Băltăguţă, Gabriel Ristea şi Ion Mateş pentru că aţi surprins frumoasele momente! Ne bucurăm enorm că am putut petrece împreună şi sperăm să repetăm experienţa mulţi ani de acum încolo! A fost foarte emoționant să ne amintim de lucrurile grozave pe care le-am trăit împreună! 

Felicitări voluntarilor pentru activitățile minunate! Mulțumim pentru toată implicarea voastră și tot ce faceți pentru copii! Sunteți cei mai tari!  

Le mulțumim copiilor pentru lecțiile frumoase învățate de la ei, despre cum să ne bucurăm de lucrurile mici, despre iertare, prieteni, acceptare, înțelegere! Sunteți extraordinari! Mulțumim că ne-ați primit în viețile voastre! 

La mulţi ani copii, voluntari, prieteni şi susţinători!

 

Daca vrei sa devii si tu voluntar Ajungem MARI citeste pe pagina Devino voluntar toate detaliile despre program si completeaza formularul de inscriere pe care il gasesti pe aceeasi pagina.

To Top