LSEG cursuri de calificare – Pași spre independență

Vara aceasta am pornit un proiect nou cu sprijinul partenerilor noștri London Stock Exchange Group România pentru a crește șansele tinerilor instituționalizați la o carieră frumoasă și un viitor mai bun.

În funcție de pasiunile și abilitățile lor, în cadrul proiectului vom înscrie peste 20 de tineri la cursuri de calificare și la școala auto. Până acum, de la începutul verii, am implicat 17 tineri motivați și ambițioși, care luptă pentru dezvoltarea lor.

12 tineri din județele Argeș, București, Buzău, Cluj și Gorj s-au înscris la școala auto și se pregătesc pentru examen.

5 tineri au încheiat deja cursuri de calificare. Trei fete din județul Buzău au finalizat cursurile de stilist protezist unghii, un tânăr din Argeș a finalizat cu succes cursul de ospătar bucătar, iar un tânăr din Cluj, pasionat de desen și de tatuaje, a încheiat un curs de tatuator.

Cu toții au fost foarte responsabili pe parcursul ședințelor de curs și au primit încurajările profesorilor. Le-au fost alături voluntarii Ajungem MARI, cei care le-au și identificat abilitățile și care i-au susținut și motivat permanent. Le mulțumim din suflet pentru toate încurajările și sprijinul extraordinar de prețios oferit tinerilor!

Ne bucurăm să le fim aproape acestor tineri și să îi ajutăm în urmarea unei cariere potrivite!

Mulțumim, London Stock Exchange Group, pentru sprijinul și implicarea responsabilă! Împreună schimbăm lumea cu pași mici!

_______________

#LondonStockExchangeGroup #LSEGsiAjungemMari

Proiectul „Pași spre independență” își propune să sprijine 20 de tineri instituționalizați pentru a-și crește șansele pe piața muncii prin dezvoltarea abilităților și obținerea calificărilor necesare angajării. Proiectul este implementat de Asociația Lindenfeld – Programul educațional Ajungem MARI cu sprijinul London Stock Exchange Group România.

To Top