Am lansat proiectul Click-IT!

Suntem foarte bucuroşi să anunţăm că am dat startul proiectului Click-IT (sub umbrela Ajungem MARI) realizat cu sprijinul Fundaţiei Orange! Proiectul este câştigator al concursului “Susţine un ONG!” în cadrul căruia angajaţii Orange România au propus proiecte alături de organizaţiile în care cred. Proiectul a fost înscris de draga noastră Oana Doaga, voluntară de peste 2 ani în Bucureşti, căreia îi mulţumim din suflet pentru tot sprijinul!
 
50 de copii şi tineri instituţionalizaţi din Râmnicu Sărat şi 30 de copii şi tineri instituţionalizati din Bucureşti vor participa la cursuri interactive de utilizare a calculatorului şi programelor precum: Microsoft Word, Excel, Power Point, Canva etc. Pentru ca sesiunile să fie atractive pentru copii, am creat un suport de curs adaptat pentru două categorii de vârstă şi nevoile şi interesele lor: 7-13 ani şi 14-19 ani.
 
Cei 50 de copii şi tineri din Râmnicu Sărat au primit deja calculatoare în căsuţele de tip familial în care locuiesc şi se pregătesc să înceapă cursurile de utilizare a calculatorului. Cursurile vor fi susţinute pe perioada vacanţei de vară de un profesor de informatică pe care copiii s-au bucurat deja să îl cunoască. După ce vom încheia cursurile, copiii vor continua să fie sprijiniţi de o nouă echipă de voluntari din Râmnicu Sărat şi din Bucureşti şi vor urma cursuri online de limba engleză până la finalul anului.
 
În Bucureşti, cei 30 de copii vor participa la şedinţele interactive de utilizare a calculatorului alături de voluntarii Ajungem MARI. Pe perioada vacanţei cursurile se vor derula la sediul Ajungem MARI, iar după începerea şcolii, şedinţele continua în centrele de plasament sau apartamentele de tip familial.
 
Le mulţumim din suflet tuturor celor care au făcut acest proiect posibil!
 
Mulţumim, Oana Doaga şi Fundatia Orange! Mulţumim DGASPC Buzău pentru deschidere şi colaborare!
To Top