Am lansat inscrierile pentru urmatorul modul!

Copiii din centrele de plasament au nevoie de prieteni voluntari care să le fie alături în următorul an școlar, să îi învețe și să îi încurajeze!

Copiii învață de la oamenii dragi, pe care îi plac și îi admiră. De aceea, relația cu voluntarii este atât de specială pentru copiii din centrele de plasament, care au mare nevoie de sprijin și afecțiune.

Căutăm 1000 de voluntari inimoși, din orice domeniu de activitate, pentru a dărui 3 ore/ săptămână, timp de cel puțin 8 luni din noiembrie 2019 până în iunie 2020, copiilor din centrele de plasament din București sau din țară. Peste 2000 de copii așteaptă noi prieteni și mentori!

În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară pe diferite teme: de la lecții de matematică, engleză și limba română, până la ateliere de cultură generală, fotografie, muzică, arte plastice, educație financiară și multe altele.

Nu este nevoie de experiență în lucrul cu copiii – vei participa la un training inițial unde vei învăța tot ce ai nevoie și vei primi sprijin pe parcurs. Copiii abia așteaptă să te cunoască! 

Detalii și pașii de înscriere se gasesc pe pagina Devino voluntar.

Te asteptam cu drag sa te inscrii pana la 20 august!
_____________________

Anunțul este valabil pentru București și următoarele județe: Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Constanţa, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Hunedoara, Gorj, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiş, Vrancea.

To Top