Horia Ghibuțiu – jurnalist

Horia Ghibuțiu este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din țară, cu o experiență de peste 30 de ani în presa românească. De-a lungul carierei sale, Horia a lucrat la Tineretul liber, Evenimentul zilei, ProSport, Adevărul, TV Mania și Viva. A fost redactor-șef Weekend Adevărul, unde a lansat cotidianul cu cele mai multe pagini din istoria presei autohtone, și redactor-şef al revistei FHM.

„Cred sincer că nimeni nu ajunge mare fără o educație solidă. Iar educația copiilor și a tinerilor din centre de plasament și din medii defavorizate are nevoie, mai mult ca orice, de sprijin. Vreau să îmbunătățesc viața acestora și să contribui, atât cât pot, la șansa lor de a ajunge MARI și bine educați”.

Din 2016 și până în 2021, Horia a fost producătorul emisiunii matinal Morning Glory, prezentată de Răzvan Exarhu, la Rock FM. În prezent, este directorul editorial al grupului de radio ANTENNA Group, care deține una dintre cele mai puternice rețele de posturi radio din România și Moldova (Kiss FM, Magic FM, Rock FM, cu peste 3.5 milioane de ascultători în fiecare zi), și moderează noua emisiune „Rock Around the Talk”, la Rock FM.

Despre cel mai recent atelier susţinut de Horia cu şi pentru copiii instituţionalizaţi puteţi citi aici

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804