Horia Ghibuţiu, ambasador Ajungem MARI, transmite fiorul radioului copiilor instituţionalizaţi

Horia Ghibuțiu, ambasador Ajungem MARI, i-a poftit pe copiii instituționalizați din București în lumea lui de poveste. O mulțime de surprize i-au așteptat în studioul de la Rock FM.

Căștile pornite, microfonul conectat, copiii noștri au ajuns la butoane și sunt ON Air. Prima dată, au descoperit locul special din care se transmit în fiecare zi știrile și cele mai tari piese. Apoi, s-au așezat comod pe scaun și au avut ocazia de a fi intervievați chiar de Horia. Au povestit ce pasiuni au, ce sporturi practică și ce-și doresc să devină când vor Ajunge MARI (Spoiler alert: vom avea mulți antrenori de judo).

O scurtă pauză cu pizza și prăjituri a fost extrem de bine primită de copii. Întorși cu forțe proaspete, au participat la un mic show susținut de Alin „Coiotu” și Cristi Dumitrașcu, colegii lui Horia. Au descoperit folk-ul, un gen muzical complet nou pentru ei, au învățat să cânte la chitară și s-au bucurat enorm când au aflat că sunt fix în locul în care a concertat recent Irina Rimes la Kiss FM.

Mulțumim tare mult, Horia, Alin și Cristi, că ați oferit din timpul și din cunoștințele voastre pentru aduce puțină fericire în viața copiilor noștri! O experiență cu adevărat de neuitat!

Foto: Rock FM

 
Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804