Am dat startul inscrierilor pentru urmatorul modul!!

În centrele de plasament mai sunt copii care nu ştiu să citească sau să socotească şi tineri care nu îşi cunosc pasiunile şi potenţialul!

În ţară sunt peste 19.000 de copii şi tineri instituţionalizaţi. Cu toţii au nevoie de multă încurajare, răbdare şi implicare din partea unor prieteni mai mari! Deocamdată, voluntarii Ajungem MARI pot ajuta constant doar 2000 dintre ei, în București și 24 de județe.

Însă cu cât suntem mai mulţi voluntari, cu atât putem ajuta mai mulţi copii să se dezvolte, să înveţe şi să prindă curaj să ajungă MARI!

Înscrie-te ca voluntar și oferă-le copiilor din centre de plasament șansa unui viitor mai bun!

Voluntarii Ajungem MARI merg săptămânal la copii în echipe de câte doi și pot susține, în funcție de pasiunile și cunoștințele lor, prin metode interactive (știute sau învățate la training):
-ședințe de pregătire școlară (matematică, engleză, română, informatică, cunoștințe generale etc.);
-ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru, fotografie etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate, educație financiară sau educație civică.

Căutăm voluntari, adulţi şi tineri peste 16 ani, care să se dedice constant 3 ore pe săptămână, minimum 6 luni, cât durează un modul de voluntariat. Nu e nevoie de experiență în lucrul cu copiii – noi credem că fiecare poate să îi ajute pe copii și că fiecare încurajare contează!

Te așteptăm cu drag în echipa de voluntari! Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI!

Înscrie-te până pe 9 septembrie completând formularul online https://goo.gl/forms/0dojpg5jg6EJJQ8v2

Mai multe detalii și pașii de înscriere, pe site: https://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/

To Top