Andreea Moldovan – Chef Cofetar și antreprenor

Andreea Moldovan este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați Chefi cofetari și un antreprenor de succes în domeniul Horeca.

În 2012, a participat la show-ul culinar Masterchef, iar în 2016, a fondat Livrez Fericire, un atelier de dulciuri personalizate, care a transformat rapid deserturi precum choux-uri și cozonaci în produse iconice. În prezent, deține 3 cofetării în București sub brandul Love You Choux by Livrez Fericire, iar produsele ei aduc fericire pentru iubitorii deserturilor de calitate.

În 2021 și 2022, a ocupat locul 3 la categoria „Cel mai bun Chef Cofetar din România”, la Gala Horeca Awards by Horeca Insight Magazine. Iar în 2020, Livrez Fericire a primit premiul publicului „Cofetăria anului”, în cadrul aceluiași eveniment.

Andreea Moldovan este activă pe Instagram.

 

 

„​​Mama m-a învățat că mereu poți avea ocazii să faci rău, însă ocazii să faci bine nu se ivesc de atât de multe ori. Așa că de fiecare dată când pot face un bine, o fac cu drag. Sper să inspire povestea mea și dacă pot să ajut pe cineva, măcar o persoană, o fac din tot sufletul”.

Despre cel mai recent atelier susţinut de Andreea pentru copiii instituţionalizaţi găsiţi informaţii aici.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804