O vizită super dulce! Andreea Moldovan, Chef Cofetar și ambasadoare Ajungem Mari, i-a învățat pe copii cum să creeze choux-ul perfect. 🙂
Nu înainte de a le face un instructaj rapid în laborator: care sunt etapele procesului de producție, ce rol are fiecare echipament și cum funcționează, importanța materiei prime, depozitare și temperaturile optime. Și, cel mai important, munca în echipă și coordonare perfectă.
Vizita a continuat cu o degustare specială de ciocolată. De la cea mai amăruie, până la cea mai colorată. Copiii nu se așteptau să existe atâtea tipuri 🙂
Apoi, acțiune! Au primit poșurile, în care au pus crema fiecărui sortiment și au învățat cum să umple choux-urile. Nu a fost deloc ușor, nu-și imaginau că îți trebuie atât de multă forță pentru a introduce crema în aluat. Dar a fost distractiv și o experiență pe care nu o vor uita. Mai ales că fiecare copil a primit cadou deserturile pe care le-a pregătit.
În afară de partea dulce, au aflat ce calități trebuie să aibă un cofetar, cât de mult contează experiența în domeniu și cum se stabilește prețul unui produs în vitrină.
Mulțumim, Andreea Moldovan, pentru că ai dat pasiunea ta pentru cofetărie mai departe copiilor noștri.
Ca să ajungă MARI, copiii mai puțin norocoși au nevoie de oameni care să le fie modele. Și tu poți ajuta acești copii să se integreze în societate și să aibă o viață mai bună. Fii voluntar Ajungem MARI. Aplică până pe 1 octombrie aici: https://bit.ly/44PFcRd.