Ajungem MARI la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon

26 de alergători, 31.000 de lei strânși din donații și 310 ore de terapie pentru copiii vulnerabili. Așa se traduce în cifre pentru #AjungemMARI Raiffeisen Bank Bucharest Marathon. Weekend-ul 12-13 octombrie i-a adunat la linia de start pe super-eroii #AjungemMARI: Ana Profir, Claudiu Șerban, Ruxandra Cazacu, Caterina Tudorache, Andreea Bucataru, Ana Maria Pirvu, Roxana Budeanu, Cristi Constantin, Mirela Bindar, Cristina Andras, Oana Bădică, Violeta Bahaciu, Radu Panaitescu, Mihaela Dragomir, Viorica Vasilache, Alexandra&Cezar&Irina, Adriana Vartejaru, Nassim Abu Rjala, Tudor George Alexandru, Maria Balarianu, Andreea – Elena Roșu, Florin Manoloiu, Laurențiu Oprea, Răzvan Codoban, Emilian Tudorache și Narcis Barbu.

Cu toții și-au depășit limitele și au dus la bun sfârșit cursele la care s-au înscris: Maraton (42km), Semimaraton (21km), Maraton Ștafetă (4 alergători) și Cursa Populară (2,5km). Au avut parte și de încurajări, cativa voluntari si adolescenti au venit cu pancarte si vuvuzele si au scandat “Bravooo!” si “Hai ca poti!”, ba chiar au si alergat pe langa concurenti sa le dea energie! Alti copiii din centre au venit special să susțină alergătorii la cortul Ajungem MARI din Piața Constituției. Cei mici au fost fascinati de distantele parcuse de alergatori si le-au înmânat medalii decorate de ei celor care au strans fonduri pentru Ajungem MARI.

În total, 26 de persoane s-au înscris pe platforma Galanton, s-au mobilizat și i-au determinat pe cei apropiați să doneze bani pentru terapia copiilor #AjungemMARI. Donațiile rămân în continuare deschise online pe platformă – https://ajungemmari.galantom.ro/event-projects/view?id=2071. Vă mulțumim pentru tot sprijinul! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de AjungemMARI și de copiii din centrele de plasament!

Multumim tuturor donatorilor! Donațiile voastre îi vor ajuta pe copii să își cunoască mai bine vulnerabilitățile, să învețe cum să își gestioneze emoțiile și să treacă mai ușor peste exeperiențele dure pe care le-au trăit.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804