Lansare apel nou voluntariat modul aprilie-noiembrie 2020

Copiii din centrele de plasament din Braşov, Buzău, Cluj, Mureş şi Timiş au nevoie de prieteni voluntari care să le fie alături în acest an școlar, să îi învețe și să îi încurajeze!

Copiii învață de la oamenii dragi, pe care îi plac și îi admiră. De aceea, relația cu voluntarii este atât de specială pentru copiii din centrele de plasament, care au mare nevoie de sprijin și afecțiune.

Căutăm voluntari inimoși pentru a dărui 3 ore/ săptămână, timp de cel puțin 8 luni, din aprilie până în noiembrie, copiilor din centrele de plasament şi casele de tip familial din:
– Făgăraş, Dacia, Rupea (Braşov)
– Buzău şi Râmnicu Sărat (Buzău)
– Gherla (Cluj)
– Sâncraiu de Mureş, Reghin, Ceuaş (Mureş)
– Lugoj (Timiş).

Putem deconta transportul voluntarilor până la centru şi înapoi, pentru persoanele din aceste judeţe care nu locuiesc în localităţile respective, însă doresc să se implice şi să ofere sprijin copiilor de acolo.

În funcție de abilitățile lor, voluntarii selectați vor susține ședințe de pregătire școlară pe diferite teme: de la lecții de matematică, engleză și limba română, până la ateliere de cultură generală, fotografie, muzică, arte plastice, educație financiară și multe altele.

Nu este nevoie de experiență în lucrul cu copiii – vei participa la un training inițial unde vei învăța tot ce ai nevoie și vei primi sprijin pe parcurs. Copiii abia așteaptă să te cunoască! 

Găsiţi toate detaliile și pașii de înscriere în secţiunea Devino voluntar.

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804