Ziua Siguranței pe Internet

Astăzi este Ziua Siguranței pe Internet, iar siguranța online este una dintre preocupările noastre majore anul acesta.

Cu sprijinul Google, ne-am alăturat și noi, începând cu luna septembrie, luptei pentru un internet mai sigur prin proiectul “Grow GREAT and SAFE” prin care ne propunem să ajutăm peste 1000 de copii și tineri instituționalizați și din medii defavorizate să navigheze pe internet în siguranță În cadrul proiectului am creat materiale adaptate pentru copiii și tinerii noștri.

Până în prezent, 49 de voluntari au organizat atelierele de lucru despre siguranța online și offline, după suportul de curs creat în cadrul proiectului, iar 127 de copii au participat la aceste ateliere.

Din luna ianuarie am lansat și pagina CDT – Cu De Toate , pagină dedicată adolescenților, în special celor vulnerabili, unde încercăm să le transmitem informații într-un mod simplu și prietenos. Pe pagină abordăm subiecte din domeniul siguranței online și offline, dar și despre relații și stil de viață sănătos.

Ne dorim să ajungem la cât mai mulți tineri, așa că ne-am bucura să marcați Ziua Siguranței pe Internet cu like, share & invite pentru adolescenți la pagina #CDTCuDeToate.

Mulțumim mult de tot Google.org pentru ajutorul oferit pentru a face internetul mai sigur pentru copiii noștri! 

See Less
To Top