Vlad Eftenie, ambasador Ajungem MARI, dă pasiunea pentru fotografie mai departe copiilor instituționalizați

Ca să ajungă MARI, copiii instituționalizați au nevoie de oameni care dau mai departe ce au învățat. Unul dintre ei este Vlad Eftenie, fotograf, arhitect și ambasador Ajungem MARI. El a susținut recent un workshop de fotografie pentru 25 de copii și tineri din țară.

Ambasadorul nostru le-a venit în ajutor cu tips&tricks pentru a realiza fotografii impresionante. Nu înainte de a le transmite un mesaj important. Cu toate că suntem diferiți, fiecare are o superputere pe care trebuie să o descopere. Un lucru pe care să-l facă foarte bine.

Atelierul s-a desfășurat pe parcursul a două ore și a inclus o serie de activități teoretice și interactive pentru a înțelege conceptele cheie ale fotografiei. Vlad a început cu o prezentare introductivă despre importanța fotografiei și cum ne influențează modul în care vedem lumea în jurul nostru. Copiii au învățat care suntelementele de bază ale fotografiei și cum să își seteze camerele foto pentru a crea o poveste prin imagini.

Workshop-ul s-a încheiat cu o sesiune Q&A, unde Vlad a răspuns la toate întrebările și curiozitățile copiilor. I-a încurajat să experimenteze, să se joace și să observe frumusețea lumii exterioare. 

Mulțumim tare mult, Vlad, că ai oferit puțin din timpul și cunoștințele tale copiilor instituționalizați! 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804