Vâslim şi Ajungem MARI

VÂSLEŞTE ŞI TRIMITE UN COPIL ÎN TABĂRĂ!

Fie că ai experienţă sau doar vrei să încerci să te dai cu caiacul, te aşteptăm să intri în concursul pentru fapte bune. E o dublă provocare: de a obţine cel mai bun timp şi de a primi susţinerea donatorilor pentru a trimite copiii în tabără.

400 de copii îşi doresc să meargă la vară într-o tabără la munte plină de jocuri de echipă, de mişcare, de creativitate şi de încredere. Anul trecut (primul an) am mers cu 30 de copii si a fost minunat! Anul acesta ne propunem sa mergem cu 60 – pana acum am strans suma pentru 44 de copii la concursuri de karaoke si Catan. 🙂

Costul pentru ca un copil să meargă în tabără este de 450 de lei, sumă target pentru fiecare participant la concurs.

Pentru a atrage fonduri, mecanismul este simplu: participanţii completează un formular online cu un scurt text prin care îşi invită prietenii să îi susţină prin donaţii – https://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/, noi creăm pentru fiecare participant câte o pagină pe platforma Galantom pentru strângere de fonduri, iar apoi participanţii dau share paginii şi mesaje către prieteni să îi susţină.

DESPRE CONCURS

Concursul va avea loc pe 31 Mai, la ora 12:00 la sediul Nautic Life, Lacul Mogoşoaia. Numărul de participanţi poate fi nelimitat, vor fi mai multe serii de caiace ce vor parcurge contra timp un traseu predefinit, iar cei mai buni timpi vor fi câştigători. Donaţiile se transformă în puncte şi se obţine apoi punctajul final.

Concursul va avea un rol simbolic, nu este o competiţie pentru profesionişti. Dacă avem paticipanti cu experienţă, putem organiza concursul în două secţiuni separate, de elite şi amatori.

Scopul este de a ne bucura de o zi pe malul lacului Mogoşoaia, într-un concurs inedit unde participanţii îşi vor depăşi limitele pentru a-i ajuta pe copii să Ajungă MARI.

Fie că eşti pasionat de caiac sau nu ai mai vâslit niciodată, te aşteptăm să devii fundraiser şi să trimiţi prin efortul tău un copil în tabără!

Mulţumim din suflet în numele copiilor! 😀

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804