Târg caritabil de iarnă „Dăruim și Ajungem MARI”

Vino la târgul caritabil de iarnă „Dăruim și Ajungem MARI” și ajută un copil dintr-un centru de plasament să meargă în tabără la munte! 

În perioada sărbătorilor de iarnă copiii din centrele de plasament primesc foarte multe cadouri, așa că și anul acesta ne dorim să le facem un cadou mult mai important: să strângem fondurile necesare pentru a putea organiza și în anul 2019 tabere de dezvoltare personală la munte pentru cât mai mulți copii din centre de plasament. Costul participării pentru un copil într-o tabără este de 650 lei.

Vă așteptăm duminică 9 decembrie între 11.00 si 18.00 la Maison 13 (strada Dumbrava Roșie numarul 2), împreună cu cei dragi, să vă bucurați de produsele hand-made pe care vi le pregătim: bijuterii, decorațiuni, cosmetice, haine și multe, multe dulciuri și bunătăți. Fiecare cadou pe care ți-l faci ție sau celor dragi se transformă într-o donație care va ajuta copiii din centrele de plasament să meargă anul viitor în tabăra mult dorită.

Special pentru copii vom organiza ateliere de confecționat accesorii și felicitări handmade, dar atelierul este deschis pentru toți cei care vor să participe, indiferent de vârstă.

Magia este garantată :), iar intrarea este liberă!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804