Tabara la MARE 2018

Vara asta am fost în tabără la Navodari cu 50 de copii care au vazut prima oara marea și s-au simtit extraordinar!

Copiii au fost fascinati si s-au balacit in fiecare zi! Am avut parte de vreme superba si o gasca fantastica, copii cu multa energie si dornici de joaca si de noi descoperiri!

“Ce multă apă e în mare!!!”; “Doamna, e sarată!!”;
“-Cum se numește marea asta? – Este Marea Neagră. – Dar nu e deloc neagră!”; “Ce fin e nisipul!”.

“Doamna, dar valurile astea vin mereu? Cine le trimite?”
“Uite, uite, m-am bronzat pe obraji!” “Doar pe obraji?” “Da, pe obraji…! Și… cam pe tot corpul!”
“Doamna, uitați ce mic e melcul asta! E un bebeluș!”
“Narcisa, uite, îți dau ție o aripă de scoică!”

Am facut jocuri pe plaja, lectii de inot, ne-am jucat cu mingi si colace, iar seara am facut petreceri si plimbari pe faleza, iar intr-o zi am prins si rasaritul!

In ultima seara copiii si-au scris scrisori catre sine le care le vor primi si deschide peste 6 luni, ne-am pus bratari ale prieteniei si am dansat in jurul focului de tabara.

Copiii s-au bucurat si de surprize grozave: au mers la Delfinariu (și Microrezervație), la parcul de distracții Luna Parc Mamaia, la Muzeul Maritim si am vazut Mamaia de sus din telegondola.

La Delfinariu au ramas cu gura căscată la săriturile delfinilor. “Sunt așa fericită că nu mai pot nici să aplaud!”, a zis o fetiță. 
“De aia făceau delfinii de toate, că le dădeau pește. Dacă îmi dați și mie tort fac orice.”
“-Copii, vouă vi s-au parut ca delfinii sunt chinuiți? 
-Aoleu, doamna! N-ați vazut cât pește le-au dat?”

La Luna Park a fost o adevarata aventură și copiii și-au depașit ceva frici! După Roata Mare ne-am dat în Montagne Russe, unii cu ochii închiși, alții țipând tare, tare “Doamna, am țipat mai tare ca o fată!”, a zis unul dintre cei mai curajosi baieți. “Am murit, am zis că mor, am strigat să ma audă tot poporul!”. Ca apoi să vrea să urce în Ciocan și să se dea peste cap! De doua ori!! Păi nu avem noi copii tare curajoși? 

Tabara a fost oferita de Reckitt Benckiser si le mulțumim mult organizatorilor campaniei “Prima oară la mare” pentru minunata oportunitate și celor care au cumpărat produsele Vanish, Calgon, Finish, Cillit, Air Wick si Harpic din Auchan în cadrul campaniei!

Mulțumim din suflet, Delfinariu ConstantaLuna Parc Mamaia, Muzeul Maritim si Telegondola Mamaia pentru super bucuria copiilor!! 

Mulțumim, DGASPC Buzău pentru sprijinul în organizare și voluntarilor Ajungem MARI care i-au bucurat pe copii!

Album FOTO Tabara MARE 2018

To Top