Tabără de mentorat Ajungem MARI

13 adolescenți din București au participat la tabăra de dezvoltare personală organizată la Busteni între 25 şi 31 august în cadrul proiectului de mentorat Ajungem MARI.

Atmosfera taberei a fost minunată și toți s-au simtit grozav, ca între prieteni, cu multe jocuri, drumeții și petreceri. Pașii i-au purtat la Cascada Urlătoarea și Cascada Spumoasă, Stâna Regală, Castelul Cantacuzino și au avut noroc de vreme bună sa ajungă cu telecabina la Babele și apoi la Crucea Caraiman.

Tabăra este un proiect câștigător în Campionatul de Voluntariat OMV Petrom 2018 prin susținerea Ralucăi Bădoiu (mentor în proiect și în tabără), angajat OMV Petrom. Cei 13 participanţi sunt adolescenţi aflaţi în grija DGASPC şi incluşi în programul educaţional Ajungem MARI al Asociaţiei Lindenfeld.

Alături de Laura Spinu, trainer şi psiholog, cea care coordonează proiectul de dezvoltare personală, au participat la activități 4 voluntari-mentori Ajungem MARI și 7 voluntari OMV Petrom​ – 2 voluntari care au vizitat și însoţit copiii în drumeție, şi 4 voluntari din Staţiile Petrom​.

Voluntarii din benzinăria Petrom Predeal i-au primit cu bucurie în vizita de orientare profesională și le-au povestit copiilor cum se administrează o benzinărie și ce înseamnă să îndeplinești fiecare activitate în parte. Copiii au fost încântati de vizită și experiență, mai ales că au interacționat chiar și cu clienții benzinăriei.

Mulțumim din suflet, Raluca Bădoiu și OMV Petrom​ pentru sprijin! Mulțumim, Laura Spinu, pentru organizare și jocuri minunate, şi voluntarilor Ajungem MARI și voluntarilor Staţiile Petrom pentru participare!

Puteţi vedea mai multe poze din tabără AICI.

To Top