START strangere de fonduri TABERE 2019

Ne propunem să organizăm şi in 2019 trei tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de ajutorul vostru! Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei, iar noi vrem sa bucuram 60 de copii, asadar strangem din timp!

SI tu poti trimite un copil in tabara:

  • poti dona direct online pe website sau prin transfer bancar cu mentiunea „pentru tabara”
  • iti poti dona ziua de nastere pe platforma Galantom – le ceri prietenilor in loc de cadouri donatii pentru tabara, detalii mai jos
  • poti deveni fundraiser la un eveniment sportiv „Alerg pentru a trimite un copil in tabara” sau la evenimente inedite „Cant la karaoke pentru a trimite un copil in tabara” – tot pe platforma Galantom, detalii mai jos.

Cum poti trimite un copil in tabata simplu si distractiv, chiar gratuit?

Fie ca iti donezi ziua de nastere, fie ca participi ca fundraiser la un eveniment sportiv sau inedit de strangere de fonduri, pe platforma Galantom si prietenii si colegii tai vor fi cei care doneaza pentru a atinge scopul propus – sa trimiti unul sau mai multi copii in tabara.

Pe scurt, sistemul de strângere de fonduri Galantom: 

– fundraiserul completeaza un formular de inscriere: https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/ 

– noi îi creăm profilul pe platforma Galantom, a oamenilor de bine, si ii trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care va putea strange fonduri 

– tu promovezi link-ul paginii colegilor şi prietenilor cu share sau prin mesaj, ca ei să te susţină în prin donaţii online pe platforma – donatiile sunt afisate pe pagina ta si prietenii iti pot transmite incurajari sau pot dona anonim.

Daca vrei sa iti donezi ziua de nastere, poti citi si te poti inscrie aici – https://ajungemmari.galantom.ro/event-projects/view?id=1559.

Am lansat si a 4-a editie a concursului caritabil de karaoke si te poti inscrie sa canti pe 9 decembrie la Tunes Pub in Bucuresti pentru a trimite un copil in tabara. Talentul nu e o conditie, pentru ca scopul este sa ne simtim bine si sa ajutam copiii, asa ca te asteptam sa te inscrii. Aici sunt detaliile despre concurs – https://ajungemmari.galantom.ro/event-projects/view?id=1600.

Suntem deschisi la propuneri de evenimente si parteneriate!

Haideti sa le oferim copiilor multa bucurie! Multumim mult pentru sustinere!

 

To Top