#SCUT pentru spitale alături de Asociaţia ZI de BINE

Sute de cadre medicale din spitale sunt infectate, în timp ce unele spitale au secții în carantină sau medici în auto-izolare. România riscă să rămână fără medici chiar înainte de vârful epidemiei. În aceste condiții, protejarea personalului medical și a pacienților devin probleme de securitate națională și orice întârziere poate costa vieți omenești.

Acum, mai mult ca oricând, este nevoie să-i apărăm pe cei care ne apără. Să facem #Scutpentruspitale.

Ne dorim să ajutăm împreună 5 spitale care sunt în prima linie și care vor prelua pacienți cu forme grave de infecție cu coronavirus: Spitalul Județean Arad, Spitalul de Urgență Petroșani, Spitalul de Urgență Târgoviște, Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț și Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara.

Ne alăturam Asociației ZI de BINE și ne propunem să strângem fonduri cu ajutorul voluntarilor și prietenilor Ajungem MARI pe care le vom dona Asociației ZI de BINE care gestionează în prezent campania de donații de echipamente pentru 20 de spitale. Asociația ZI de BINE este creată de Melania Medeleanu și de Luciana Zaharia, care este și super-voluntar Ajungem MARI.

Avem nevoie de TINE pentru ca aceste achiziții să poată fi făcute în timp util, înainte să fie infectați mai mulți medici și mai mulți pacienți!

Cum poți ajuta?

     1. Donezi chiar tu pentru spitalul ales, online pe platforma Galantom. Până acum am reușit să strângem 10.000 de lei pe care i-am donat deja Asociației Zi de Bine! Dacă îți dorești să ajuți Text on the button pentru spitalul dorit!

     2. Te înscrii ca fundraiser și îți inviți prietenii, colegii și apropiații să doneze pentru ca echipamentele de protecție să ajungă cât mai repede la medici! 

Aici găsești detalii despre nevoia din fiecare spital și poți urmări fondurile strânse pentru a vedea unde e nevoia mai mare:

–      Spitalul Județean Arad

–      Spitalul de Urgență Petrosani

–      Spitalul de Urgență Târgoviște

–      Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

–      Spitalul Municipal Dr. Alexandru Simionescu Hunedoara

___________________

Alătura-te campaniei, devino fundraiser și strânge fonduri pentru unul dintre spitale.

  1. Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest Text on the button . Vei alege și spitalul pe care vrei să îl susții
  2. Noi îți creăm o pagină pe platforma Galantom și îți trimitem link-ul ei si detalii pe e-mail in cel mult 2 zile! Daca nu primesti email de la noi in 2 zile, te rugam sa ne scrii pe office@ajungemmari.ro.
  3. Tu promovezi pagina în randul prietenilor, colegilor și apropiaților care te vor susține cu donații online cu cardul aici pe platforma.

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: office@ajungemmari.ro

Îi rugăm pe cei care doresc să doneze prin transfer bancar să completeze la detalii plată “pentru spital nume județ – nume fundraiser” ca noi să putem adăuga donația manual în platformă: Asociația Lindenfeld, CUI: 32059804, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000.

Îți mulțumim din suflet pentru susținere!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804