Redirecţionează 3,5% pentru copiii din centrele de plasament

E GRATUIT și simplu să ajuți copiii din centrele de plasament să aibă un viitor mai bun!

S-a dat startul campaniei de strângere a formularelor 230 pentru redirecționarea impozitului pe venit! Fiecare persoană care a realizat venituri din salariu în 2019 poate direcționa, prin completarea acestui formular, gratuit parte din impozit către educație și șanse pentru copii!

VEȘTI BUNE! De anul acesta procentul este de 3,5% (în loc de 2% și compensează scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%) și direcționarea se poate face pentru 2 ani.

Doar aproximativ 30% dintre români redirecționează impozitul prin completarea formularului 230. Putem fi mai mulți și putem salva mai multe destine!

E simplu și gratuit:
1. Descarci formularul 230 valabil 2 ani sau pe cel valabil 1 an
2. Completezi cu datele tale (secțiunea I, de preferat și cu date de contact pentru verificarea de catre ANAF)+semnatura
2. Il trimiți prin poștă la agenția ANAF de care aparții SAU îl depui pe site-ul ANAF (daca ai cont/ creezi cont) SAU îl depui în urna Ajungem MARI!

De luni, 27 ianuarie, veți putea găsi urnele Ajungem MARI în fiecare județ în care activăm, într-una dintre librăriile Cărturești sau în alte locații centrale partenere. Vom publica luni lista locațiilor.

Mai multe detalii gasiti la sectiunea Redirecţionează 3,5%.

Dacă aveți întrebări sau vreți să ne sprijiniți în colectarea mai multor formulare, vă rugăm să ne contactați la office@ajungemmari.ro

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804