RAMAI SAU NU ALATURI DE COPII PANA IN NOIEMBRIE 2021?

VA RUGAM SA COMPLETATI, INDIFERENT DE RASPUNS, PANA PE 31 MAI
 
Dragi voluntari,
A venit momentul in care, pregatindu-ne pentru vara, vrem sa aflam cine va ramane in continuare in echipa de voluntari 😃
 
Va rugam ca, indiferent daca decideti sa ramaneti sau nu, sa completati ACEST FORMULAR  
 
Contractele voastre de voluntariat sunt valabile pana la 15 iunie si se prelungesc automat pana pe 15 noiembrie, daca alegi sa ramai voluntar prin completarea acestui formular. In cazul in care completezi formularul si alegi sa renunti in luna iunie, contractul se va rezilia in data de 15 iunie. Dupa aceasta data nu vei mai putea participa la activitati cu copiii (nici online, nici fizic). Daca vei dori sa te reintorci in echipa Ajungem MARI, va trebui sa semnezi un nou contract de voluntariat.
 
Dincolo de ceea ce ii invatati pe copii, in activitatile voastre, ei au nevoie de cineva care sa le fie alaturi si care sa le ofere incurajari si constanta.
 
Poate ca, pe timpul verii, temele si meditatiile nu vor mai fi prioritare pentru toata lumea, dar vara deschide multe alte posibilitati minunate: iesiri, activitati in aer liber, timp pentru cursuri precum educatie financiara, siguranta online, educatie pentru sanatate, educatie civica etc, ateliere de dezvoltare personala, excursii si muuulte altele.
 
Va multumim din suflet pentru tot ceea ce ati oferit in ultimele luni! Stim ca nu este intotdeauna usor si apreciem foarte mult rabdarea si dedicarea pe care o aveti.
 
Modulul acesta a fost plin cu lucruri minunate, de la construirea unor relatii frumoase intre voluntari si copii pana la povesti care ne-au emotionat si va multumim ca le-ati facut posibile! ❤
To Top