Proiect nou – Indrazneste sa Ajungi MARE

Vesti bune! 370 de copii si tineri din Iasi, Suceava, Botosani si Neamt au acces la noi oportunitati prin proiectul Indrazneste sa Ajungi MARE! finantat de Amazon Romania!

Ne bucuram sa anuntam ca in fiecare judet copiii si tinetii primesc sprijinul psihologilor in grupuri de suport si dezvoltare personala, participa la ateliere alaturi de voluntari, descopera lumea din afara centrelor la iesiri educative, iar copiii din Suceava, Botosani si Neamt vor merge in excursie la Iasi! Copiii talentati vor fi sustinuti la cursuri vocationale pentru a-si urma pasiunile. Proiectul include si o parte de formare suplimentara a voluntarilor implicati in educatia copiilor nostri fantastici.

Multumim din suflet, Amazon Romania, pentru sustinerea proiectului!

____________

#amazonsiajungemmari #amazonsustineeducatia #amazonromania

Proiectul “Indrazneste sa Ajungi MARE!” sustine educatia si dezvoltarea a 370 de copii si tineri institutionalizati din judetele Iasi, Suceava, Botosani si Neamt. Proiectul se desfasoara in perioada noiembrie 2019 – august 2020 si cuprinde sedinte de grup de dezvoltare personala pentru copii si tineri, cursuri vocationale, iesiri educative, excursii, ateliere cu voluntarii si training pentru voluntari. 

To Top