Proiect nou cu sprijinul Fundatiei Alber

Suntem bucuroși să anunțăm oficial noul proiect de care ne-am ocupat în ultimele luni, cu sprijinul Fundației Alber!

Prin proiectul “Ajungem MARI și puternici”, început în luna martie, 302 copii și tineri din centrele de plasament din județele Timiș și Arad vor avea parte de multe activități educative, recreative și de dezvoltare personală care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile, să-și îmbunătățească performanețele școlare, să aibă mai multă încredere în ei și să se integreze mai bine în societate.

Proiectul se va derula timp de 12 luni și include: ședințe de terapie individuală și de grup, terapie prin joc, logopedie, cursuri vocaționale, ieșiri educative, ateliere creative și educative, o tabără de dezvoltare personală pentru 20 dintre copii și un weekend de formare și teambuilding pentru 40 de voluntari Ajungem MARI din Timiș și Arad.

Până acum, cu sprijinul acordat de Fundatia Alber, am reușit să răspundem nevoilor urgente din perioada de criză și să ajutăm 71 de familii vulnerabile ale copiilor cu pachete de alimente și produse de igienă. Am trimis materiale educaționale, articole sportive și echipamente IT către centrele din Timiș și Arad și am susținut ateliere offline și online cu ajutorul voluntarilor noștri.

De luna aceasta suntem entuziasmați că am putut începe și restul activităților din proiect.

Mulțumim mult Fundației Alber pentru sprijinul acordat copiilor și tinerilor instituționalizați din Timiș și Arad!

To Top