Muzica ne ajuta sa ajungem MARI

  • Care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi atunci când urci pe scenă și trebuie să cânți?

             – Să nu ai emoții,

             – Să știi melodia!

   –   Și de ce trebuie să mai ții cont atunci când ești pe scenă în fața oamenilor?

              – Să zâmbești, 

              – Să fii fericit!

Iar concurenții care au ținut cont de sfaturile juraților au fost și câștigători la finalul serii de Karaoke. Anul acesta, pentru copiii din centrele de plasament, cinci super-eroi pasionați de muzică și de fapte bune au spus DA și au urcat pe scenă în aplauzele susținătorilor. Individual sau în echipe, Ionuț, Tudor, Ilinca, Mihaela și Ștefan au cântat trei piese și au primit note din partea juriului. Un juriu serios și conștiincios în a puncta din inimă fiecare prestație. 

,,Am ales să vin pentru că am avut mereu tendința asta să ajut cum pot. Cântatul este una dintre pasiunile mele, am simțit că este potrivit și că pot să fac ceva acum, ceva care să mi se potrivească și, în același timp, să îi ajut și pe alții. Cum a fost seara? Foarte drăguță, mi-a plăcut foarte mult pentru că a fost o atmosferă fericită, lumea s-a simțit bine, copiii s-au simțit bine, la fel și voluntarii”, spune Ștefan, unul dintre concurenți. 

,,A fost foarte emoționant, toată seara a fost specială, un moment deosebit pentru mine. Este a doua oară când particip la concursul de karaoke pentru copii și este mereu aceeași senzație plăcută, unică”, ne-a mărturisit Ion, unul dintre concurenți și voluntar Ajungem MARI 

 

La Concursul Caritabil de Karaoke, toți concurenții au fost atent urmăriți și jurizați de copiii minunați de la clubul de canto Ajungem MARI, alături de profesoara de canto Silvia Dăboveanu. Copiii au punctat fiecare interpretare, au dat note dar și îmbrățișări calde și sincere concurenților.

  • Mie mi-a plăcut foarte mult cum a cântat Ștefan, cântă foarte frumos!
  • Mie mi-a plăcut cum a cântat Mihaela, știe să ridice și să coboare vocea! 

  • Dar voi cântați? Noi merge la canto și cântăm, repetăm, facem vocalize. Facem ore cu doamna Silvia, o dată pe săptămână, au spus copiii. 

Seara de karaoke a fost o experiență în plus pentru copiii și adolescenții fantastici din centrele de plasament. Deși sunt pasionați de muzică, ascultă melodii în fiecare zi și merg săptămânal la cursuri de canto, seara de karaoke a fost pentru mulți dintre ei șansa să țină pentru prima dată mână un microfon, să urce pe scenă și să cânte. Toți s-au simțit ca într-o mare familie și au petrecut altfel timpul alături de voluntarii care îi vizitează săptămânal la centru. 

  • Cum a fost să jurizați? Mi s-a părut foarte interesant, o experiență nouă. M-am simțit important, ne-a mărtusit un alt copil.

,,A fost un moment impresionant, mai ales participarea copiilor, eu nu mă așteptam, am crezut că o să fie doar concurenții și spectatorii. Pentru mine a fost o experiență minunată, am mai cântat Karaoke, îmi place să fac asta. Faptul că am reușit să îmbin utilul cu practicul în această seara este o realizare”, spune Tudor, unul dintre concurenți 

,,O seară cu multe emoții, eu consider că nu sunt talentată, am doar ureche muzicală, nu și voce, dar cum am scris și pe pagina de galantom, ce nu fac eu pentru copii? În seara asta am cântat, am și câștigat, a fost totul ca o încununare a anilor de voluntariat, de când fac voluntariat la Ajungem MARI, a fost exact ceea ce a trebuit”, ne-a mărturisit Ilinca, câștigătoarea concursului și voluntar Ajungem MARI de peste 3 ani

Concursul caritabil de Karaoke, organizat de Ajungem MARI în Tunes Pub, a reușit să mai aducă o bucurie în inima minunilor din centrele de plasament. Concurenți pasionați de muzică și fapte bune au reușit să strângă din donații 7.200 de lei pentru terapia copiilor. Banii vor asigura plata a 72 de ore de tratament. 

,,Inițial, m-am gândit să strâng 1.000 de lei, dar apoi m-am gândit să forțez nota să țintesc la 1.500 de lei. Sunt tineri de vârsta mea care nu produc bani, numai că acești tineri au părinți și, cumva, de la prieteni, de la cunoștințe s-au strâns banii”, ne-a mărturisit Ștefan. 

Concurenții au cântat, iar prietenii i-au încurajat cu donații pe platforma Galantom, a oamenilor de bine. Dacă și tu vrei să duci povestea copiilor din centrele de plasament mai departe, te asteptăm alături de noi la concursurile viitoare, de alergare, de șah, karaoke sau boardgames. E simplu și gratuit să ajuți și să îți pui pasiunea în slujba faptelor bune. Află mai multe despre cum poți aduce bucurie copiilor din centrele de plasament prin platforma Galantom- https://www.ajungemmari.ro/fundraiser-galantom/

Mai multe poze de la Concursul Caritabil de Karaoke găsiți în albumul foto

To Top