Mulţumim, Galantom!

Mulţumim, Galantom, pentru tot sprijinul timp de 4 ani, câţi au trecut de la primele campanii de strângere de fonduri pentru prima tabără şi primele biciclete donate copiilor! 

Atât de multe experienţe minunate pentru copii au fost posibile cu ajutorul vostru: tabere, cursuri şi ieşiri care le-au dat şansa să descopere lumea, să exploreze, să crească frumos!

După cum ştiţi, programul educaţional Ajungem MARI este derulat de Asociaţia Lindenfeld. De săptămâna trecută am schimbat link-ul proiectelor noastre pe platforma Galantom – din “lindenfeld.galantom.ro” în “ajungemmari.galantom.ro”.

Sperăm că va fi astfel mai uşor de recunoscut de donatori.

Link-urile către fiecare pagina de fundraiser, proiect sau eveniment sunt valabile şi puteţi accesa paginile dacă înlocuiţi “lindenfeld” cu “ajungemmari”.

Aşadar ne găsiţi aici: http://ajungemmari.galantom.ro/ 
Sperăm să avem în echipa cât mai mulţi fundraiseri inimoşi si voluntari generoşi care să ne ajute să strângem fonduri pentru copiii noştri minunaţi!

Proiectul pentru care avem momentan mare nevoie de sprijinul vostru este “Explorator pentru o zi“, prin care îi ajutăm pe copii să descopere lumea din afara centrelor prin ieşiri educative la teatru, film, muzee, ateliere creative etc.

Vă puteţi înscrie să vă dăruiţi ziua de naştere, să alergaţi la maraton sau să participaţi la orice alt eveniment sportiv sau inedit! 
http://ajungemmari.galantom.ro/projects/view?id=478

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804