Lansăm Provocarea 1+3!

Lansăm provocarea 1+3 formulare 2%!

Anul acesta avem nevoie de voi mai mult ca niciodată pentru a ne ajuta să strângem fonduri ca să le putem fi alături copiilor din centrele de plasament pe termen lung. 

Aşadar, dacă vrei să oferi bucurie copiilor din centre de plasament şi să contribui la educaţia şi viitorul lor, te provocăm să strângi cel putin 1+3 formulare de 2%. 

➡️Descarcă formularul 230:

➡️Completezi TU formularul tău şi în plus, mai strângi încă 3 formulare de la prieteni, rude sau colegii de muncă. Dacă eşti minor sau nu ai realizat anul trecut venituri impozabile strânge toate cele 4 formulare de la prieteni şi cunoştinţe.

➡️Odată ce ai cele 4 formulare completate scrie-ne un mail pe doneaza@ajungemmari.ro. Noi îţi vom răspunde şi te punem în contact cu coordonatorul Ajungem MARI din oraşul tău. Stabiliţi de comun acord o întâlnire, până pe 1 martie pentru a preda formularele personal.

➡️Dacă ai mai multe cunoştinţe la care poţi apela te încurajăm să strângi chiar mai mult de 4 formulare. Cu cât strângi mai multe formulare cu atât ajuţi mai mulţi copii să beneficieze de experienţe frumoase şi educative alături de voluntarii noştri. 

Găseşti aici toate detaliile despre 2% AICI. Împreună cu voi putem să le facem fiecare zi mai frumoasă!
Mulţumim!

 

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804