Lansăm Blogul Ajungem MARI

Ajungem MARI este povestea promisiunilor respectate, a voluntariatului responsabil pentru copiilor din centrele de plasament. O poveste care a început în urmă cu cinci ani, atunci când o mână de voluntari a început să meargă în fiecare săptămână în vizită în centrele din Bucureşti și să interacționeze cu cei mici. Împreună îşi faceau temele, învăţau prin joacă, îşi povesteau bucuriile, dar şi momentele de tristeţe. Uşor, uşor, s-au apropiat unii de ceilalti. Așa au înțeles cât de importantă este prietenia necondiționată și sprijinul oferit celor care nu știau ce înseamnă să ai încredere în cel de lângă tine. Împreună au crescut și au conturat Ajungem MARI, un program educațional care a ajuns în 24 de județe și în București. 

În prezent, sunt 1.600 de voluntari care merg săptămânal în centrele de plasament să le fie alături copiilor. Îi sprijină, îi ascultă, le oferă încredere și suport, sunt o sursă infinită de motivație și determinare, iar curajul lor îi ajută pe cei mici să crească, să aibă curaj și să își depășească condiția. 

Pe lângă voluntarii Ajungem MARI, sunt oameni grozavi din fiecare comunitate care ne susţin să creştem şansele copiilor noştri. Fiecare ajută cum poate şi fiecare resursă este importantă pentru noi.

Pe acest blog vrem să vorbim despre initiaţivele minunate ale voluntarilor şi ale oamenilor de bine şi să îi facem împreună cunoscuți pe super-eroii Ajungem MARI! 

Vă așteptăm pe blogul nostru, unde o să descoperiți în fiecare săptămână povești care schimbă și influențează destine. 🙂  

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804