Lansăm a 3-a ediţia a Concursului caritabil de Karaoke!

Cântăm și Ajungem MARI!

Încep înscrierile pentru ediţia a treia a Concursului de Karaoke şi pasionaţii de muzică și fapte bune au ocazia să cânte și să aducă din nou multă bucurie copiilor din centre de plasament, oferindu-le O TABĂRĂ de dezvoltare personală la munte!

Ne propunem să organizăm şi anul acesta 3 tabere pentru copiii din centre de plasament şi avem nevoie (din nou) de ajutorul vostru! Taberele înseamnă pentru copii o săptămână de evadare din centrul de plasament: o săptămână plină de jocuri creative, de echipă, prin care cei mici îşi dezvoltă abilităţi, prin încredere în ei şi curaj să comunice. Așa că vă provocăm să cântați și să trimiteți cel puțin un copil în tabără! Costul unei tabere de dezvoltare personală pentru un copil este de 650 lei, suma target pentru fiecare participat la concurs.

Bineînţeles, fundraiserii sunt încurajaţi să strângă fonduri pentru cât mai mulţi copii, pentru a le oferi o experienţă extraordinară! Fondurile ajung la copii şi dacă nu este atinsă suma de 650 de lei, donaţia minimă pe care vă rugăm să o strângeţi fiind 150 lei.

______________________

Despre eveniment

Concursul de Karaoke are loc pe 20 mai, duminică, de la ora 16:00, la Tunes, Strada Gabroveni 16, București

Participanții (aprox. 20) vor cânta individual câte două piese și încă o piesă haioasă surpriză pe echipe. Fiecare participant își alege 5 piese, iar în seara evenimentului vor fi selectate de către organizatori două dintre ele pentru concurs.

Punctajul final este media între punctajul obținut din donațiile strânse pe platforma Galantom (50 lei = 1 punct), opinia juriului și reacțiile publicului.

Așadar, se anunță mare distracție și participanții sunt invitați să vină cu prieteni și galerie! 🙂

_____________________

Cum puteți participa:

– gratuit, strângând fonduri pe platforma oamenilor de bine Galantom (donațiile prietenilor care vă susțin să trimiteți un copil în tabără – provocarea e sa strângeți 650 lei, dar orice sumă contează). Înscrierea se face completând formularul online. Se punctează punctele din concurs și din donații! 

Vă mulțumiiiim și vă așteptăm cu încredere pe scenă!

To Top