INSCRIE TINERII LA DEZVOLTARE PERSONALA SI COACHING!

📣 Organizam in iulie – august ateliere de dezvoltare personala si coaching pentru copiii cu varsta minima de 12 ani. In functie de interesul copiilor, vor fi 6 sau 8 sesiuni de consiliere, saptamanal, incepand cu data de 5 iulie, intre orele 15:00 – 16:00.
Atelierele vor fi sustinute de *Forin Talpes – voluntar cu experienta Ajungem MARI – teacher, coach si speaker *si *Mirela Marasescu – voluntar Ajungem MARI Prahova – consilier de dezvoltare personala. *De-a lungul sesiunilor, tinerii vor gasi raspunsuri, se vor cunoaste mai bine, vor afla cine sunt, ce isi doresc sa devina si cum sa isi indeplineasca visurile. Consilierii si voluntarii nostri minunati ii vor ajuta pe copii sa isi descopere potentialul, sa isi creasca stima de sine si sa fie stapani pe viata lor.
“Impreună vom reuși să înlăturăm convingerile limitative și să descoperim resursele interioare, talentele și potențialul fiecăruia dintre voi” – Mirela Marasescu.
Daca tinerii cu care lucrezi sunt interesati de atelierele de dezvoltare personala si pot participa saptamanal, timp de minimum 6 sedinte, inscrie-i in formularul urmator pana pe data de 30 iunie:
💗 In masura in care puteti, ne-am bucura sa participati si voi la prima sedinta, impreuna cu tanarul pe care il inscrieti, pentru ca lucrurile sa mearga mai usor si mai natural, pentru ca ei sa prinda incredere si sa se deschida. De asemenea, va rugam sa va asigurati ca tinerii vor participa la fiecare sedinta, deoarece in fiecare atelier se va dezbate un alt subiect si este important sa treaca prin toate pentru a se cunoaste cu adevarat. Vor vorbi despre alegere, cunoastere, atitudine, dedicare, character, stima de sine, responsabilitate, prioritati etc.
O zi minunata! ☀
To Top