Am încheiat proiectul “La feminin – instalaţie multimedia interactivă”

Am încheiat proiectul La feminin – instalaţie multimedia interactivă, organizat cu sprijinul programului de finanțare “În stare de bine” susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Proiectul a fost dezvoltat de Asociația Noi Re-Creăm împreună cu Centrul Multimedia Teatru Fix şi Aociaţia Lindenfeld – programul educaţional Ajungem MARI.

“La Feminin” a dat voce femeilor din domeniul cultural, ale căror poveşti au inspirat fete şi femei să îşi urmeze pasiunile.

În cadrul proiectului copii cu care lucrăm din Iaşi, Timiş, Arad, Suceava şi Botoşani au vizitat expoziţia şi au participat la atelierele susţinute de specialiştii educaţionali.

Pentru ceilalţi copii, voluntarii noştri au susţinut ateliere motivaţionale în centre sau în aer liber unde au discutat despre povestea Nicoletei, o tânără de 19 ani care a reuşit, în ciuda trecutului ei, să-şi urmeze visul şi să devină actriţă într-o trupă de teatru.

Vrem să vă împărtăşim şi vouă povestea Nicoletei pe care o considerăm un model de perseverenţă şi curaj pentru noi toţi!  Puteţi urmări interviul ei mai jos. 

Copiii au apreciat mult atelierele şi au învăţat cât de important este să munceşti pentru a-ţi îndeplini visul.

Ne bucurăm mult că am fost parte din acest proiect minunat şi le mulţumim partenerilor noştri pentru această oportunitate şi pentru toată implicarea!

#instaredebine #fdsc #kauflandromania #stereotipuri #lafeminin
______________________________
Proiect finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, derulat de Asociațiile Noi Re-Creăm, Centrul Multimedia Teatru Fix și Lindenfeld prin programul educațional Ajungem Mari.

 

To Top