Iarina Taban, desemnată Ashoka Fellow pentru România

Suntem deosebit de bucuroși și de mândri că draga noastră Iarina a fost desemnată anul acesta Ashoka Fellow pentru România alături de Eugen Vaida de la Asociaţia Momentum. Ei se alătură astfel celorlalți șase Ashoka Fellows din România și totodată comunității globale de 3.800 de antreprenori sociali din peste 94 de țări, pe care Ashoka îi sprijină pe viață.

Antreprenorii sociali rezolvă prin ideile lor inovatoare probleme relevante și actuale din toate domeniile, concentrându-se asupra cauzelor acestora și impactului soluțiilor identificate. În fiecare an, Ashoka selectează inovatori sociali cu spirit antreprenorial, creativitate și o fibră etică puternică, cărora le oferă suport financiar și non-financiar pentru a-și crește impactul, acesta fiind cel mai accelerat mod de a produce schimbare sistemică în societate. În medie, un Ashoka Fellow influențează pozitiv viața a 200.000 de oameni.

Fellowship-ul Ashoka înseamnă, pe scurt, comunitate și sprijin pe viață. Organizația se asigură că fiecare Fellow beneficiază de cea mai bună pregătire, coaching personalizat și consultanța de care are nevoie pentru a-și atinge potențialul soluțiilor și a rezolva în mod strategic provocările identificate prin:

  • Opțiunea unei burse individuale în primii 3 ani de fellowship
  • Colaborare cu alți antreprenori sociali din rețeaua de peste 3.800 de Ashoka Fellows;
  • Accesul la oportunități de dezvoltare adresate specific comunității de Ashoka Fellows
  • Accesul la oportunități de finanțare, parteneri și consultanți pro bono.

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor pe locul 5 din 500 de ONG-uri din lume. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale.

Ashoka România este susținută de Romanian-American Foundation, partener de lansare și de NN România, partener strategic.

Mulțumim din suflet, Ashoka România, pentru toata sustinerea și pentru aprecierea implicării Ajungem MARI în voluntariat și în viețile copiilor institutionalizati!

Ajungem Mari logo

AJUNGEM MARI

Str. Henri Coandă, Nr. 15, sector 1, București

Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor: nr. 503/A/2013

office@ajungemmari.ro

DONEAZĂ

Asociația Lindenfeld

Cont: RO10 BACX 0000 0012 8851 7000

CIF: 32059804