FINALUL MODULULUI + ELIBERARE ADEVERINTE

Dragi voluntari,
Va multumim din suflet pentru tot ceea ce ati facut in acest modul ❤ Online sau offline, efortul vostru a facut lucruri minunate pentru ei si suntem recunoscatoare din suflet!

⭐️INCHEIERE ACTIVITATE LA COPII

Ar fi minunat pentru ei (si pentru voi) sa va luati la revedere si sa ii incurajati, sa le spuneti ca ve veti gandi la ei, ca voi credeti in ei si ca sunt minunati! Este important sa aiba o “incheiere” si sa stie ca nu i-ati uitat si ca vor veni alti oameni minunati, ca voi, sa ii ajute sa ajunga MARI!

⭐️GRUPURI DE FACEBOOK:

  • Cei care plecati, va multumim tare pentru tot
De asemenea va rugam ca dupa 30 iunie sa iesiti din grupurile AM (centrul vostru, grupul mare, consiliere si idei), sa intrati aici, pe grupul COMUNITATEA Ajungem MARI formata din voluntari care inca mai pot sa ajute:
  • sa urmariti pagina locala si cea mare de FB pentru a comunica in continuare si a va tine la curent cu ce mai facem.
Ne-ar placea sa tineti aproape chiar daca nu mai continuati activitatile la copii. Puteti sustina activitatea Ajungem MARI si in alt mod: share la campanii de donatii, la evenimente, la proiecte, implicarea in numite proiecte, donatii de echipamente, mobilier, haine sau rechizite!

⭐️ADEVERINTE DE VOLUNTARIAT:

Pentru aceia dintre voi care doresc adeverinta de voluntariat, va rog completati urmatorul formular,pana pe 30 iunie. Adeverinta se elibereaza pentru TOTI cei care doresc si au rapoartele completate!
Formular pentru voluntarii din Bucuresti: https://forms.gle/ykGPmr6ytJVCgj4x5
Formular pentru volutnarii din restul judetelor:  https://forms.gle/Rao6mUYeTRMUP7Pu7
 
Chiar daca veti ramane voluntari si in modulul urmator, dar vreti/aveti nevoie de adeverinta, va rugam sa completati acum. Este mai usor sa verificam prezentele.
Mentionam ca oferim adeverinte pentru TOATE orele de voluntariat efectuate daca aveti RAPOARTELE completate, indiferent de numarul de ore! Evident, daca nu ati completat rapoartele online si nu ati postat pe Facebook, nu putem contoriza aceste ore.
Adeverintele vor fi finalizate pana pe 15 iulie si trimise in format electronic pe mailul vostru, de aceea va rugam sa completati corect datele de contact!
Va uram o zi minunata!
To Top