Eveniment caritabil – “Dăruim şi Ajungem MARI”

Te invităm pe 12 decembrie de la ora 19:00 la evenimentul caritabil de Crăciun „Dăruim și Ajungem MARI” să aduci bucurie și speranță pentru copiii din centre de plasament. 

Când jucăriile se strică și hainele rămân mici, rămân amintirile frumoase ale copilăriei. În preajma sărbătorilor de iarnă copiii din centre de plasament primesc multe cadouri de Crăciun, dar cele mai importante sunt dragostea, atenția și încurajările celor dragi. 
Prin programului educațional Ajungem MARI, voluntarii sunt cei care încearcă zi de zi să le facă viața mai frumoasă, le oferă atenție și afecțiune și îi ajută să descopere lumea din afara centrelor. 

Cu ajutorul tău vrem să le oferim copiilor din centre de plasament speranța, bucurie și șansa de a-și depăși limitele printr-o experiență pe care nu o vor uita niciodată. Împreună le dăruim o tabară de dezvoltare personală la munte alături de voluntari care să îi încurajaze permanent și să îi ajute să crească frumos.

Vă așteptăm la un eveniment caritabil cu atmosfera de sărbătoare asigurată de formația de coveruri 2 ZECE Band alături de invitați surpriză, tineri talentați și cu mult potențial! 

Participarea este pe bază de donație de 50 lei, iar fiecare participant este înscris la o tombolă cu produse realizate de artiști și designeri români. 

Costul taberei pentru un copil este de 650 de lei, iar aici puteți vedea fotografii din taberele de anul acesta.

Vino să aducem bucurie și speranță pentru copii!
Îți multumim din suflet!
______________________ 
2 ZECE Band este o trupă de cover-uri din București formată din 7 membri, acoperind cu succes segmentul de cover band începând cu 2008. 
Scopul lor este să transmită emotia si bucuria prin show-urile pe care le susţin! 

https://www.facebook.com/Trupa.2.Zece
https://2zeceband.com/

To Top